• Slider 1

Wie ben ik?

Life coach, Mindfulness coach, NLP practioner, kindercoach, mental coach

Ik ben Hannie Warmelink, afgestudeerd Life coach (aan het atma-instituut). Tevens ben ik in het bezit van het diploma Kindercoach en mental coach, behaald aan de Sonnevelt opleidingen. Ik ben NLP practioner en Civas opgeleid MBCT (mindfulness based cognitive therapy). Ik heb verschillende verdiepingscursussen gevolgd op het gebied van energetisch lichaamswerk en heb me bekwaamd in emailcoaching (mindful analyst).
Ik woon in Dalmsholte, in een prachtig natuurgebied aan de voet van de Lemelerberg, de hoogste “berg” van Overijssel. De Lemelerberg ligt ongeveer in het hart van de vierhoek Zwolle, Deventer, Almelo en Hoogeveen.

Als coach en als mens sta ik met mijn beide voeten op de grond, alles wat we nodig hebben is er al.

Ons leven in balans

Als we eerlijk kijken naar onszelf, zonder oordeel, vinden we veel antwoorden. Ons leven kan daardoor meer in balans komen. Het gevolg is dat we meer in het hier en nu gaan leven waardoor we ons rustiger en gelukkiger gaan voelen. Geïnspireerd door deze ervaring wil ik graag als Life coach aan de slag om ook jou te laten ontdekken hoe je de schepper kunt zijn van je eigen leven! Er wordt veel geschreven over mindfulness en de betekenis daarvan voor je leven van alle dag. Je kunt er veel over zeggen, maar praten alleen helpt je niet verder. Je zult echt in actie moeten komen om een veranderingsproces in gang te zetten. Een coachingstraject kun je zien als een soort mindfulness cursus of mindfulness training, maar dan gericht op jou persoonlijk. We kijken naar wat jij nodig hebt om door te kunnen groeien naar wie je wilt zijn.

Hannie Warmelink, meer over wie ik ben


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT