• Slider 1

Mindfulness training

Mindfulness kan jouw leven veranderen

Wist jij dat je je leven enorm kunt verrijken middels een mindfulness training? Ik werk als Life Coach bij Re-spect coaching. Ik leer jou, als jouw persoonlijke begeleider, mindful in het leven te staan. Mijn training heeft als doel een beter gebalanceerd leven. Je ontdekt wat voor jou belangrijk is en kunt je leven hier vervolgens naar inrichten. Bel naar 06-30650069 als je interesse hebt in mijn mindfulness training.

Meer informatie over mindfulness

Mindful in het leven staan, is kortweg gezegd in het hier en nu leven. Je wordt meester in prioriteiten geven, dingen accepteren en je vindt rust in zaken die niet veranderd kunnen worden. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Mindful in het leven staan vergt aandacht, liefde en energie. Laat je daarom begeleiden via mijn training. Als jouw persoonlijke Life Coach begeleid ik je stap voor stap naar mindfulness. Ik help jou naar unieke antwoorden, specifieke inzichten en een gebalanceerd leven. Hierbij staat jouw eigen situatie, vraagstuk en verhaal uiteraard centraal.

De inhoud van mijn training

Mijn training staat bekend als een zeer ontspannen en vrolijk samenzijn, voorzien van een knipoog. Het begint al met jezelf niet te serieus te nemen. Bij mij staan humor en geduld centraal. Zo wordt mindfulness voor jou iets leuks in plaats van iets zwaarmoedigs of zweverigs. De cursus verloopt volgens het volgende traject:

 1. We voeren eerst een kennismakingsgesprek
 2. Klikt het? Dan volgt er een uitgebreid intakegesprek
 3. Dan gaan we aan de slag, in m’n praktijk of in de natuur
 4. We selecteren de technieken en methoden die jij prettig vindt
 5. Eventueel vraag ik je om dingen thuis uit te werken of te oefenen

Mindfulness training

Benieuwd naar mijn online training?

Als je het lastig vindt je verhaal face-to-face bij me neer te leggen, dan biedt mijn e-mailcoaching je wellicht uitkomst. Schrijf jouw verhaal en wensen op en mail deze naar me toe. Alleen het opschrijven ervan kan al een zeer verhelderende, analyserende en kalmerende werking op je hebben. Nadat ik jouw mail aandachtig heb gelezen, stuur ik jou unieke en persoonlijke vragen en oefeningen toe. Zo creëren we stukje bij beetje een uniek, online, individueel zelfhulpboek voor jou!

Interesse in mijn mindfulness training?

Wil jij ook in de wereld van mindfulness stappen? Laat mij jou dan, als jouw Life Coach, persoonlijk begeleiden. Je bereikt Re-spect coaching via telefoonnummer 06-30650069 of e-mailadres hannie@re-spectcoaching.nl. Mijn mindfulness training kan jou helpen aan een betere balans in je leven.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

 • Afspraak op korte termijn
 • Brede kennis en ervaring
 • Bekwaam en betrouwbaar
 • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


  Volg ons op socialmedia

  Logo Nobco

  BEL DIRECT