• Slider 1

Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
18 berichten.
Lennard Lennard heeft geschreven op 13 oktober 2020:
Mijn leven was altijd werken, weekends vol uitgaan en 's maandags weer beginnen van vooraf aan, op het één kwam het ander je begon aan de drugs. Toen ging ik berg afwaarts.. toen via via bij Hannie gekomen, het was voor mij heel moeilijk om daar heen te gaan maar toch gedaan! Ze trok dingen uit mij wat ik nooit achter mij zelf zocht! Had geen zelfvertrouwen geen lef alleen maar onzekerheid... aantal sessies gehad, ze zette mij op m'n plek hoe ik moest zijn, dat heeft mij zo geholpen en ik ben haar daar zo dankbaar voor! Heb mijn zelfvertrouwen weer, toon weer lef, geen drugs meer! Vorig jaar m'n eigen woning gekocht! Hannie bedankt
Silke Silke heeft geschreven op 13 februari 2020:
Ken jij het ook – steeds bereikbaar moeten zijn – mails, telefoon, whatsapp. Te veel prikkels en s´nachts maar blijven piekeren. Deze spiraal gaat maar zo door met het resultaat dat je steeds minder “kan hebben”. Hannie heeft me geleerd deze spiraal bewust stop te zetten, weer te kunnen relativeren en te leren mij door onprettige situaties niet negatief te laten beïnvloeden of tenminste hieruit resulterende negatieve gevoelens en emoties stop te zetten. Bewust rust kunnen opzoeken en ook rust (voor alles in het hoofd) kunnen creëren heeft mijn leven een stuk prettiger en mij veel sterker gemaakt. Ik kan een coaching van Hannie aan iedereen aanraden – je hebt de tevredenheid en rust in je leven voor een groot stuk weer zelf in handen.
Lisa Lisa heeft geschreven op 14 januari 2020:
Al langer was ik op zoek naar iets of iemand die me zou kunnen helpen wat meer rust te vinden, maar altijd was er wel iets dat me tegenhield. Toen ik op de website van Hannie terecht kwam sprak de zin “Alles wat we doen, doen we met een knipoog, dat wil zeggen dat we onszelf niet “te” serieus nemen” me meteen aan. Ik besloot dan ook om haar meteen te bellen om een afspraak te maken. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Al na de eerste afspraak kreeg ik inzichten in mijn eigen gedrag en, door een simpele oefening, antwoord op de vraag waardoor ik mezelf zo onrustig voelde. Hannie wist tijdens het traject telkens weer precies de juiste onderwerpen aan te pakken, waardoor ik me na elke afspraak met haar een stuk beter voelde en mezelf steeds iets beter leerde begrijpen. Niet zweverig, maar praktische tips waar je meteen mee aan het werk kunt. Door Hannie's fijne persoonlijkheid, geduld en humor durfde ik mezelf kwetsbaar op te stellen en kritisch te kijken naar mijn eigen gevoelens en gedrag. Ik zou dan ook iedereen die twijfelt om de stap te nemen om een afspraak te maken (want dat is de grootste) aan willen raden om dit meteen te doen. Het maakt mijn leven in ieder geval een stuk leuker!
Marlis Marlis heeft geschreven op 9 oktober 2019:
Het heeft enige tijd geduurd voordat ik de beslissing nam om Hannie te vragen mij te helpen allerlei nare gevoelens over mezelf los te laten. Het was een goede beslissing! Hannie heeft me in gesprekken en met oefeningen bewust gemaakt van mijn eigen gedachtenkronkels en me handvaten gegeven de kronkels te lijf te gaan. Soms was het moeilijk, na de eerste sessies was ik echt moe, maar het werd steeds lichter en nu voel ik me prima. Hannie, je hebt me geweldig geholpen, dank je.
Marlies Marlies heeft geschreven op 23 maart 2019:
Hannie laat je eerst zelf ervaren waar de kern van je probleem zit. Vervolgens gaat ze met jou aan de slag met verschillende oefeningen. Na deze oefeningen kun je niet meer anders dan je levensstijl aanpassen! Heel waardevol.
Marieke Marieke heeft geschreven op 16 september 2018:
Soms heb je in het leven iemand nodig die je weer een eindje op weg helpt. Ik was mijzelf een beetje kwijt en zocht een coach die mij daarbij kon helpen. Dan ben je bij Hannie aan het juiste adres. Ik heb haar ervaren als een heel warm en fijn mens en een professionele coach. Door de juiste oefeningen en inzichten kan ik nu weer verder. Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen en dat zij heeft gezorgd dat ik “het leven met rust kan laten” en kan leven in het NU. Lieve Hannie nogmaals bedankt!
Hannie Hannie heeft geschreven op 6 februari 2018:
Door de rustige en liefdevolle aanpak van Hannie, waren we al snel bij de kern van "mijn probleem". Ze gaf me veel inzicht en handvatten om me er in het vervolg zelf mee te kunnen redden. Hannie, bedankt voor je fijne hulp!
Martine Martine heeft geschreven op 22 januari 2018:
In ons hoofd maken we zelf veel dingen groter dan ze eigenlijk zijn. In een periode dat ik hier last van had ben ik terechtgekomen bij Hannie. Ik zat in een soort rouwproces door het niet kunnen loslaten. Door de hulp van Hannie kreeg ik beter inzicht in mezelf. Door op een bepaalde manier naar dingen te kijken, heb ik geleerd dat je je eigen problemen vaak ook zelf kunt oplossen. Door middel van mooie oefeningen en soms ook een huiswerkopdracht krijg je nieuwe inzichten. In een fijne praktijkruimte is er veel persoonlijke aandacht, rust en respect. Hannie kan de dingen luchtig maken waardoor het allemaal niet meer zo zwaar valt, en vaak wordt er ook gelachen. Door haar professionaliteit, maar zeker ook door haar persoonlijkheid heeft ze mij ontzettend geholpen. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen, gewoon om jezelf te helpen en jezelf eens iets beter te leren kennen.
Joke Joke heeft geschreven op 20 juli 2017:
Soms is het moeilijk in het leven en kun je wel wat hulp gebruiken om zelf weer in het juiste "spoor" te komen. Bij Hannie ben je aan het goede adres! Ze is een 'mensenmens' met een groot inlevingsvermogen die woont en werkt in een prachtige omgeving. Een professional met een warm hart die je door gesprekken en/of oefeningen verder kan helpen, dit alles met tact en humor!
Ria Ria heeft geschreven op 15 juli 2017:
Ik had heel veel moeite met loslaten. Bij Hannie was ik aan het juiste adres. Met haar luisterend oor en vele aanbevelingen heb ik weer een bredere kijk op het leven gekregen. Letterlijk en figuurlijk! Echt iemand, die jou begripvol ondersteund! Een echte aanrader!!! Bedankt Hannie
Jan Jan heeft geschreven op 12 juli 2017:
We hebben het als zeer positief ervaren, de gesprekken met Hannie. Als gezin maar ook als individu is het fijn om te weten dat zij veel ruimte geeft om jou verhaal te doen. Hannie kan dan met hele leuke en soms simpele dingen aangeven waar je als individu maar ook samen als gezin aan kunt werken. Het heeft ons zeker geholpen en we zijn heel blij en dankbaar dat we dit hebben mogen ervaren met coach Hannie.
Willem Willem heeft geschreven op 2 juli 2017:
Ik ben naar Hannie gegaan met de vraag of zij mij kon helpen nog meer vanuit mijn intuïtie te handelen en op zoek te gaan naar talenten die ik (verder) wil ontwikkelen en ontdekken. Ik zie het hele coachingstraject als een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij was het heel belangrijk meer met mijn diepste verlangen en lichaam in contact te komen. En te ervaren dat je lichaam heel veel signalen afgeeft om aan te geven of je wel of niet op de goede weg zit. Ik heb heel sterk ervaren dat als je alles in je hoofd prima op een rij hebt en wel weet hoe de vork in de steel zit, dit niet (altijd) betekent dat je bepaalde dingen ook verwerkt en geaccepteerd hebt. Oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten, hebben mij geholpen om dingen die het verstand wel wist, ook daadwerkelijk in mijn lichaam te ervaren. Op zo'n moment vindt er een energetische verschuiving in je lichaam plaats en voel je diep van binnen dat dit onderdeel een plek krijgt. Dat het omarmd mag worden en volledig geaccepteerd wordt. Dan is de blokkade een doorgang geworden en kan de energie weer vrij stromen. Juist door weinig te praten en veel te doen, voelen en ervaren, ben ik dichter bij mezelf komen te staan. Weet ik beter mijn plek. Door de liefdevolle aandacht van Hannie voelde ik me vrij om alles toe te laten en/of uit te spreken, me kwetsbaar op te stellen en me over te geven. Niets is gek. Mede door de humor van Hannie werd een sessie nooit "zwaar" en heb ik geleerd mezelf van tijd tot tijd iets minder serieus te nemen. Een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen te staan, meer lichaamsbewust wil leven en talenten wil (her)ontdekken of verder ontwikkelen. Oók als je niet "vastgelopen" bent, maar gewoon wilt werken aan persoonlijke groei! Hannie, bedankt!!
Willemien Willemien heeft geschreven op 5 juni 2017:
Door een opeenstapeling van vervelende gebeurtenissen had ik het moeilijk. Ik realiseerde mij dat het zo niet langer kon en ben naar Hannie gegaan. In 1 van de eerste sessies kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de verbinding met mijzelf volledig kwijt was. Tijdens het traject is eerst de rust teruggebracht, vervolgens belemmeringen opgelost en ten slotte heb ik mijzelf weer terug gevonden. Het was een intensief traject, maar heel waardevol! Hannie weet je op een goede manier de spiegel voor te houden. Tevens heeft ze mij zeer bruikbare handvatten aangereikt. Ik ben Hannie zeer dankbaar hoe zij mij heeft geholpen en zie het nieuwe jaar helemaal zitten!
Margret Margret heeft geschreven op 27 mei 2017:
Soms kom je op een punt in je leven en denk je wat wil ik nu verder, waar sta ik en waar wil ik naar toe? Vragen waar je niet zomaar één, twee, drie antwoord op krijgt. Allerlei belemmeringen staan bepaalde keuzes in de weg. Waarom??? …..zeg het maar! Hannie heeft een zeer warme persoonlijkheid, is laagdrempelig en kan, werkelijk door te luisteren met haar hart, je leven weer zo richting geven dat je er beter uit komt. Ik kan iedereen aanraden die op zoek is naar een coach een kennismakingsgesprek aan te gaan met haar. Je zult heel snel merken dat je je op je gemak voelt bij haar. Dat vind ik een heel belangrijke vereiste voor het slagen van een therapie. Ik ben er sterker uitgekomen en voel me zelfverzekerder.
Hennie Hennie heeft geschreven op 17 april 2017:
Ik kwam bij Hannie terecht op een punt in m'n leven dat ik echt even niet wist welke kant ik op moest. Door haar begrip, humor en inlevingsvermogen heb ik meer begrip voor mezelf gekregen en oog voor mijn sterke en zwakke kanten. Ik ben er nog niet maar met behulp van Hannie ga ik zeker nog een heel eind komen.
Henny Henny heeft geschreven op 20 maart 2017:
Ik ben er sterk uitgekomen mijn zelf vertrouwen is ook positief geworden. Ik raad iedereen aan als je het niet meer ziet zitten deze coaching te doen. Je wordt er ook zelfstandig door.
Paul Paul heeft geschreven op 11 maart 2017:
Eén blik was niet voldoende.. Op het eerste oog of met een eerste blik kan je iemand (proberen) in te schatten.., maar is dat wat je ziet ook wat er is? In je leven begin je ergens en dat wat daar is krijg je. Als pakket,bagage. Je eten, je kleren, je welzijn, je hechting. Je trein rolt, je boot vaart. En hoe ouder je wordt, hoe verder je vaart, hoe meer je op eigen benen komt te staan des te verder je van de (veilige) kade drijft. En alles wat je meemaakt in je leven, alle gebeurtenissen, zorgen ervoor hoe je boot in het water ligt en vaart. Ze bepalen mede de koers. Maar hoe ouder ik werd, hoe meer ik meemaakte, des te dieper míjn boot in het water kwam te liggen. En wanneer het water ook nog onrustig begint te worden en de golven hoger dan begint je boot water te maken en zakt je boot nog dieper. Je moet ergens aanleggen, een veilige haven zoeken of je boot aan een grote meerpaal vastleggen. In Hannie heb ik mijn meerpaal gevonden. Ze gaf mij een blik zodat ik het water uit mijn boot kon scheppen. En als het weer onrustig werd in mijn boot en ik verloor m’n blik dan gaf Hannie mij een nieuw blik. Op die manier heb ik mijn boot leeg geschept. En terwijl ik me daar mee bezig hield werd het water rustig. Glad als een spiegel is het water nooit, net zo min als dat je boot altijd even diep ligt. Door de gesprekken met Hannie ben ik wel beter gaan varen en kijk ik met een andere blik. Ben ik gelukkig met m’n vele talenten waar ik op kan vertrouwen. Ik ben je bijzonder dankbaar voor de vele mooie (leer-) momenten die je bij me naar voren hebt weten te brengen, Hannie. Ik kan iedereen, die er behoefte aan heeft, aanbevelen om bij jou aan te meren. Paul
Sandra Sandra heeft geschreven op 23 januari 2017:
Ik volg de opleiding tot kindercoach en vandaaruit kwam ik bij Hannie in de praktijk. Om te ervaren hoe een kindercoach werkt en wat dat met een kind kan doen. Ik ontving een warm welkom, waardoor ik me vertrouwd voelde en daardoor was ik in staat me open te stellen. ik ben geïnspireerd geraakt door de manier van werken daar Hannie coacht vanuit haar hart. Ze heeft me bewust gemaakt hoe ik mijn leven meer in balans kan laten komen, de verbintenis met hoofd en hart laten maken. Deze manier van werken zou ik ook graag willen doorgeven in mijn werk als kindercoach. Ik heb verschillende tools geleerd die ik als kindercoach zeker kan inzetten.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT