• Slider 1

Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
26 berichten.
Harm Harm schreef op 9 mei 2024
Coaching bij Hannie Vanuit een stressvolle situatie heb ik de stap gewaagd om bij Hannie een coachingsproces te volgen. Ik lag met mezelf overhoop en zag door de bomen het bos niet meer. Stress veroorzaakte bij mij ellende en gezondheidsklachten. Het coachingsproces zoals ik het ervaren heb, is het herstellen van verbindingsprocessen. Het mooie is dat je alle verbindingen kunt aanpakken om het leven weer te laten stromen. Ook leerde ik de tool het ABC van ontstressen. Oude pijn of traumaโ€™s die ik ooit hebt opgelopen kon ik weer loslaten. Respect-Coaching is een cadeau, maar vooral thuiskomen bij jezelf, ik kan nu weer genieten. De situatie is mede hierdoor veranderd en er is rust gekomen. Ik dank Hannie voor haar vertrouwen, support en coaching. De beeldspraak van het bos en de bomen. Ben ik nu misschien wel die boom die veranderd is, opnieuw in de lente ontluikt, vergroeid is met zijn omgeving en staat op een prachtige plek. H.M.
Lauke Lauke schreef op 24 juni 2023
Bij Hannie heb ik veel geleerd over mijzelf. In het begin had ik moeite met het zijn van mijzelf en twijfelde ik vaak. Dit kwam onder andere doordat ik weinig zelfvertrouwen had en vaak naar het negatieve keek ipv het positieve. Hannie heeft mij hier enorm bij geholpen. Ze biedt een luisterend oor en bespreekt hoe we hier aan kunnen werken. Dit doe ze ook door het doen van een aantal activiteiten tijdens de sessies. Op deze manier heb ik veel geleerd over mijzelf en weet ik waar mijn talenten liggen. Ik weet hoe ik handel in verschillende situaties en hoe ik dit kan aanpakken. Door haar sta ik sterker in mijn schoenen en heb ik meer zelfvertrouwen. Al met al ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet om deze sessies bij haar te volgen.
Kim Kim schreef op 13 mei 2022
Het heeft een aantal maanden geduurd voordat ik de stap nam om hulp te zoeken. Ik moest toch een drempel over. Ik zat niet lekker in mijn vel en kon er niet de vinger op leggen wat het nu precies was. Door 5 gesprekken-sessies met Hannie te voeren, begrijp ik mijzelf stukken beter. Ik heb handvatten gekregen die ik nu kan toepassen in bepaalde situaties. Ik zit lekker in mijn vel en zie de toekomst zonnig in. Hannie, dank je wel voor je hulp!
Manon Manon schreef op 8 december 2021
Ik heb de gesprekken met Hannie als prettig ervaren. De rustige aanpak van Hannie samen met een stukje humor zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en naar mezelf heb mogen kijken. Bedankt voor de inzichten en handvaten die ik heb gekregen.
Vera Vera schreef op 22 juni 2021
Na een traject van 4-5 gesprekken sta ik veel fijner in het leven. Het eerste gesprek met Hannie gaf mij al zoveel inzichten. Op mijn eigen tempo, wat voor mij goed voelde zijn we een traject aangegaan. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen, anders had ik nooit de duidelijkheid en rust gevonden dat ik nu wel heb. Ik ben nog jong (28 jaar), maar ga de rest van mijn leven baat hebben bij de inzichten die ik samen met Hannie heb gekregen. Diepgang en nuchterheid waren een gouden combinatie in onze gesprekken.
Sander Sander schreef op 2 februari 2021
Tijdens de gesprekken met Hannie werd mijzelf een spiegel voorgehouden waardoor ik inzichten kreeg in mijn gedachten die door mijzelf enorm werden onderdrukt. Inzichten waardoor ik ook een kijkje vanaf de andere kant kreeg waardoor ik wist waarin ik mijzelf maar ook zeker de mensen dicht bij mij onnodig tekortdeed. Door de luchtige en met humor gevoerde gesprekken zag ik totaal niet op tegen de afspraken en weet Hannie je een zeer vertrouwd gevoel te geven. Nogmaals enorm dank voor je hulp.
Willeke Willeke schreef op 28 januari 2021
Ik heb een coachingstraject via mail gedaan bij Hannie Warmelink. Kan haar echt aanbevelen als een coach die volgens een vaste structuur doorvraagt en daardoor uitkomt bij datgene wat je via coaching echt verder kan brengen. Het heeft mij veel gebracht, ik kan dit echt aanraden aan een ieder die meer grip wil op zijn of haar leven.
Jessie Jessie schreef op 10 november 2020
Door de bomen het bos niet meer zien. Soms gaan je gedachtes alle kanten op en weet je niet meer waar je moet beginnen. Daar was ik klaar mee en vond dat het tijd voor was voor een andere mindset. Door met Hannie aan de slag te gaan heb ik meer rust gekregen. Ook kom ik achter dingen waarvan ik eerder niet wist dat ik zo in elkaar zit. Hannie heeft mij heel erg geholpen om hier inzicht in te krijgen waardoor ik mezelf nu steeds meer begrijp. Tijdens de afspraken met Hannie voerden we praktische oefeningen uit. Deze praktische oefeningen zijn leuk, door de humor ook luchtig en kan ik altijd gebruiken als ik iets vanuit een andere invalshoek wil bekijken. Lieve Hannie super bedankt voor je hulp!
Lennard Lennard schreef op 13 oktober 2020
Mijn leven was altijd werken, weekends vol uitgaan en 's maandags weer beginnen van vooraf aan, op het รฉรฉn kwam het ander je begon aan de drugs. Toen ging ik berg afwaarts.. toen via via bij Hannie gekomen, het was voor mij heel moeilijk om daar heen te gaan maar toch gedaan! Ze trok dingen uit mij wat ik nooit achter mij zelf zocht! Had geen zelfvertrouwen geen lef alleen maar onzekerheid... aantal sessies gehad, ze zette mij op m'n plek hoe ik moest zijn, dat heeft mij zo geholpen en ik ben haar daar zo dankbaar voor! Heb mijn zelfvertrouwen weer, toon weer lef, geen drugs meer! Vorig jaar m'n eigen woning gekocht! Hannie bedankt
Silke Silke schreef op 13 februari 2020
Ken jij het ook โ€“ steeds bereikbaar moeten zijn โ€“ mails, telefoon, whatsapp. Te veel prikkels en sยดnachts maar blijven piekeren. Deze spiraal gaat maar zo door met het resultaat dat je steeds minder โ€œkan hebbenโ€. Hannie heeft me geleerd deze spiraal bewust stop te zetten, weer te kunnen relativeren en te leren mij door onprettige situaties niet negatief te laten beรฏnvloeden of tenminste hieruit resulterende negatieve gevoelens en emoties stop te zetten. Bewust rust kunnen opzoeken en ook rust (voor alles in het hoofd) kunnen creรซren heeft mijn leven een stuk prettiger en mij veel sterker gemaakt. Ik kan een coaching van Hannie aan iedereen aanraden โ€“ je hebt de tevredenheid en rust in je leven voor een groot stuk weer zelf in handen.
Lisa Lisa schreef op 14 januari 2020
Al langer was ik op zoek naar iets of iemand die me zou kunnen helpen wat meer rust te vinden, maar altijd was er wel iets dat me tegenhield. Toen ik op de website van Hannie terecht kwam sprak de zin โ€œAlles wat we doen, doen we met een knipoog, dat wil zeggen dat we onszelf niet โ€œteโ€ serieus nemenโ€ me meteen aan. Ik besloot dan ook om haar meteen te bellen om een afspraak te maken. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Al na de eerste afspraak kreeg ik inzichten in mijn eigen gedrag en, door een simpele oefening, antwoord op de vraag waardoor ik mezelf zo onrustig voelde. Hannie wist tijdens het traject telkens weer precies de juiste onderwerpen aan te pakken, waardoor ik me na elke afspraak met haar een stuk beter voelde en mezelf steeds iets beter leerde begrijpen. Niet zweverig, maar praktische tips waar je meteen mee aan het werk kunt. Door Hannie's fijne persoonlijkheid, geduld en humor durfde ik mezelf kwetsbaar op te stellen en kritisch te kijken naar mijn eigen gevoelens en gedrag. Ik zou dan ook iedereen die twijfelt om de stap te nemen om een afspraak te maken (want dat is de grootste) aan willen raden om dit meteen te doen. Het maakt mijn leven in ieder geval een stuk leuker!
Marlis Marlis schreef op 9 oktober 2019
Het heeft enige tijd geduurd voordat ik de beslissing nam om Hannie te vragen mij te helpen allerlei nare gevoelens over mezelf los te laten. Het was een goede beslissing! Hannie heeft me in gesprekken en met oefeningen bewust gemaakt van mijn eigen gedachtenkronkels en me handvaten gegeven de kronkels te lijf te gaan. Soms was het moeilijk, na de eerste sessies was ik echt moe, maar het werd steeds lichter en nu voel ik me prima. Hannie, je hebt me geweldig geholpen, dank je.
Marlies Marlies schreef op 23 maart 2019
Hannie laat je eerst zelf ervaren waar de kern van je probleem zit. Vervolgens gaat ze met jou aan de slag met verschillende oefeningen. Na deze oefeningen kun je niet meer anders dan je levensstijl aanpassen! Heel waardevol.
Marieke Marieke schreef op 16 september 2018
Soms heb je in het leven iemand nodig die je weer een eindje op weg helpt. Ik was mijzelf een beetje kwijt en zocht een coach die mij daarbij kon helpen. Dan ben je bij Hannie aan het juiste adres. Ik heb haar ervaren als een heel warm en fijn mens en een professionele coach. Door de juiste oefeningen en inzichten kan ik nu weer verder. Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen en dat zij heeft gezorgd dat ik โ€œhet leven met rust kan latenโ€ en kan leven in het NU. Lieve Hannie nogmaals bedankt!
Hannie Hannie schreef op 6 februari 2018
Door de rustige en liefdevolle aanpak van Hannie, waren we al snel bij de kern van "mijn probleem". Ze gaf me veel inzicht en handvatten om me er in het vervolg zelf mee te kunnen redden. Hannie, bedankt voor je fijne hulp!
Martine Martine schreef op 22 januari 2018
In ons hoofd maken we zelf veel dingen groter dan ze eigenlijk zijn. In een periode dat ik hier last van had ben ik terechtgekomen bij Hannie. Ik zat in een soort rouwproces door het niet kunnen loslaten. Door de hulp van Hannie kreeg ik beter inzicht in mezelf. Door op een bepaalde manier naar dingen te kijken, heb ik geleerd dat je je eigen problemen vaak ook zelf kunt oplossen. Door middel van mooie oefeningen en soms ook een huiswerkopdracht krijg je nieuwe inzichten. In een fijne praktijkruimte is er veel persoonlijke aandacht, rust en respect. Hannie kan de dingen luchtig maken waardoor het allemaal niet meer zo zwaar valt, en vaak wordt er ook gelachen. Door haar professionaliteit, maar zeker ook door haar persoonlijkheid heeft ze mij ontzettend geholpen. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen, gewoon om jezelf te helpen en jezelf eens iets beter te leren kennen.
Joke Joke schreef op 20 juli 2017
Soms is het moeilijk in het leven en kun je wel wat hulp gebruiken om zelf weer in het juiste "spoor" te komen. Bij Hannie ben je aan het goede adres! Ze is een 'mensenmens' met een groot inlevingsvermogen die woont en werkt in een prachtige omgeving. Een professional met een warm hart die je door gesprekken en/of oefeningen verder kan helpen, dit alles met tact en humor!
Ria Ria schreef op 15 juli 2017
Ik had heel veel moeite met loslaten. Bij Hannie was ik aan het juiste adres. Met haar luisterend oor en vele aanbevelingen heb ik weer een bredere kijk op het leven gekregen. Letterlijk en figuurlijk! Echt iemand, die jou begripvol ondersteund! Een echte aanrader!!! Bedankt Hannie
Jan Jan schreef op 12 juli 2017
We hebben het als zeer positief ervaren, de gesprekken met Hannie. Als gezin maar ook als individu is het fijn om te weten dat zij veel ruimte geeft om jou verhaal te doen. Hannie kan dan met hele leuke en soms simpele dingen aangeven waar je als individu maar ook samen als gezin aan kunt werken. Het heeft ons zeker geholpen en we zijn heel blij en dankbaar dat we dit hebben mogen ervaren met coach Hannie.
Willem Willem schreef op 2 juli 2017
Ik ben naar Hannie gegaan met de vraag of zij mij kon helpen nog meer vanuit mijn intuรฏtie te handelen en op zoek te gaan naar talenten die ik (verder) wil ontwikkelen en ontdekken. Ik zie het hele coachingstraject als een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij was het heel belangrijk meer met mijn diepste verlangen en lichaam in contact te komen. En te ervaren dat je lichaam heel veel signalen afgeeft om aan te geven of je wel of niet op de goede weg zit. Ik heb heel sterk ervaren dat als je alles in je hoofd prima op een rij hebt en wel weet hoe de vork in de steel zit, dit niet (altijd) betekent dat je bepaalde dingen ook verwerkt en geaccepteerd hebt. Oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten, hebben mij geholpen om dingen die het verstand wel wist, ook daadwerkelijk in mijn lichaam te ervaren. Op zo'n moment vindt er een energetische verschuiving in je lichaam plaats en voel je diep van binnen dat dit onderdeel een plek krijgt. Dat het omarmd mag worden en volledig geaccepteerd wordt. Dan is de blokkade een doorgang geworden en kan de energie weer vrij stromen. Juist door weinig te praten en veel te doen, voelen en ervaren, ben ik dichter bij mezelf komen te staan. Weet ik beter mijn plek. Door de liefdevolle aandacht van Hannie voelde ik me vrij om alles toe te laten en/of uit te spreken, me kwetsbaar op te stellen en me over te geven. Niets is gek. Mede door de humor van Hannie werd een sessie nooit "zwaar" en heb ik geleerd mezelf van tijd tot tijd iets minder serieus te nemen. Een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen te staan, meer lichaamsbewust wil leven en talenten wil (her)ontdekken of verder ontwikkelen. Oรณk als je niet "vastgelopen" bent, maar gewoon wilt werken aan persoonlijke groei! Hannie, bedankt!!


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT