• Slider 1

Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
24 berichten.
Kim Kim heeft geschreven op 13 mei 2022
Het heeft een aantal maanden geduurd voordat ik de stap nam om hulp te zoeken. Ik moest toch een drempel over. Ik zat niet lekker in mijn vel en kon er niet de vinger op leggen wat het nu precies was. Door 5 gesprekken-sessies met Hannie te voeren, begrijp ik mijzelf stukken beter. Ik heb handvatten gekregen die ik nu kan toepassen in bepaalde situaties. Ik zit lekker in mijn vel en zie de toekomst zonnig in. Hannie, dank je wel voor je hulp!
Manon Manon heeft geschreven op 8 december 2021
Ik heb de gesprekken met Hannie als prettig ervaren. De rustige aanpak van Hannie samen met een stukje humor zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en naar mezelf heb mogen kijken. Bedankt voor de inzichten en handvaten die ik heb gekregen.
Vera Vera heeft geschreven op 22 juni 2021
Na een traject van 4-5 gesprekken sta ik veel fijner in het leven. Het eerste gesprek met Hannie gaf mij al zoveel inzichten. Op mijn eigen tempo, wat voor mij goed voelde zijn we een traject aangegaan. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen, anders had ik nooit de duidelijkheid en rust gevonden dat ik nu wel heb. Ik ben nog jong (28 jaar), maar ga de rest van mijn leven baat hebben bij de inzichten die ik samen met Hannie heb gekregen. Diepgang en nuchterheid waren een gouden combinatie in onze gesprekken.
Sander Sander heeft geschreven op 2 februari 2021
Tijdens de gesprekken met Hannie werd mijzelf een spiegel voorgehouden waardoor ik inzichten kreeg in mijn gedachten die door mijzelf enorm werden onderdrukt. Inzichten waardoor ik ook een kijkje vanaf de andere kant kreeg waardoor ik wist waarin ik mijzelf maar ook zeker de mensen dicht bij mij onnodig tekortdeed. Door de luchtige en met humor gevoerde gesprekken zag ik totaal niet op tegen de afspraken en weet Hannie je een zeer vertrouwd gevoel te geven. Nogmaals enorm dank voor je hulp.
Willeke Willeke heeft geschreven op 28 januari 2021
Ik heb een coachingstraject via mail gedaan bij Hannie Warmelink. Kan haar echt aanbevelen als een coach die volgens een vaste structuur doorvraagt en daardoor uitkomt bij datgene wat je via coaching echt verder kan brengen. Het heeft mij veel gebracht, ik kan dit echt aanraden aan een ieder die meer grip wil op zijn of haar leven.
Jessie Jessie heeft geschreven op 10 november 2020
Door de bomen het bos niet meer zien. Soms gaan je gedachtes alle kanten op en weet je niet meer waar je moet beginnen. Daar was ik klaar mee en vond dat het tijd voor was voor een andere mindset. Door met Hannie aan de slag te gaan heb ik meer rust gekregen. Ook kom ik achter dingen waarvan ik eerder niet wist dat ik zo in elkaar zit. Hannie heeft mij heel erg geholpen om hier inzicht in te krijgen waardoor ik mezelf nu steeds meer begrijp. Tijdens de afspraken met Hannie voerden we praktische oefeningen uit. Deze praktische oefeningen zijn leuk, door de humor ook luchtig en kan ik altijd gebruiken als ik iets vanuit een andere invalshoek wil bekijken. Lieve Hannie super bedankt voor je hulp!
Lennard Lennard heeft geschreven op 13 oktober 2020
Mijn leven was altijd werken, weekends vol uitgaan en 's maandags weer beginnen van vooraf aan, op het één kwam het ander je begon aan de drugs. Toen ging ik berg afwaarts.. toen via via bij Hannie gekomen, het was voor mij heel moeilijk om daar heen te gaan maar toch gedaan! Ze trok dingen uit mij wat ik nooit achter mij zelf zocht! Had geen zelfvertrouwen geen lef alleen maar onzekerheid... aantal sessies gehad, ze zette mij op m'n plek hoe ik moest zijn, dat heeft mij zo geholpen en ik ben haar daar zo dankbaar voor! Heb mijn zelfvertrouwen weer, toon weer lef, geen drugs meer! Vorig jaar m'n eigen woning gekocht! Hannie bedankt
Silke Silke heeft geschreven op 13 februari 2020
Ken jij het ook – steeds bereikbaar moeten zijn – mails, telefoon, whatsapp. Te veel prikkels en s´nachts maar blijven piekeren. Deze spiraal gaat maar zo door met het resultaat dat je steeds minder “kan hebben”. Hannie heeft me geleerd deze spiraal bewust stop te zetten, weer te kunnen relativeren en te leren mij door onprettige situaties niet negatief te laten beïnvloeden of tenminste hieruit resulterende negatieve gevoelens en emoties stop te zetten. Bewust rust kunnen opzoeken en ook rust (voor alles in het hoofd) kunnen creëren heeft mijn leven een stuk prettiger en mij veel sterker gemaakt. Ik kan een coaching van Hannie aan iedereen aanraden – je hebt de tevredenheid en rust in je leven voor een groot stuk weer zelf in handen.
Lisa Lisa heeft geschreven op 14 januari 2020
Al langer was ik op zoek naar iets of iemand die me zou kunnen helpen wat meer rust te vinden, maar altijd was er wel iets dat me tegenhield. Toen ik op de website van Hannie terecht kwam sprak de zin “Alles wat we doen, doen we met een knipoog, dat wil zeggen dat we onszelf niet “te” serieus nemen” me meteen aan. Ik besloot dan ook om haar meteen te bellen om een afspraak te maken. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Al na de eerste afspraak kreeg ik inzichten in mijn eigen gedrag en, door een simpele oefening, antwoord op de vraag waardoor ik mezelf zo onrustig voelde. Hannie wist tijdens het traject telkens weer precies de juiste onderwerpen aan te pakken, waardoor ik me na elke afspraak met haar een stuk beter voelde en mezelf steeds iets beter leerde begrijpen. Niet zweverig, maar praktische tips waar je meteen mee aan het werk kunt. Door Hannie's fijne persoonlijkheid, geduld en humor durfde ik mezelf kwetsbaar op te stellen en kritisch te kijken naar mijn eigen gevoelens en gedrag. Ik zou dan ook iedereen die twijfelt om de stap te nemen om een afspraak te maken (want dat is de grootste) aan willen raden om dit meteen te doen. Het maakt mijn leven in ieder geval een stuk leuker!
Marlis Marlis heeft geschreven op 9 oktober 2019
Het heeft enige tijd geduurd voordat ik de beslissing nam om Hannie te vragen mij te helpen allerlei nare gevoelens over mezelf los te laten. Het was een goede beslissing! Hannie heeft me in gesprekken en met oefeningen bewust gemaakt van mijn eigen gedachtenkronkels en me handvaten gegeven de kronkels te lijf te gaan. Soms was het moeilijk, na de eerste sessies was ik echt moe, maar het werd steeds lichter en nu voel ik me prima. Hannie, je hebt me geweldig geholpen, dank je.
Marlies Marlies heeft geschreven op 23 maart 2019
Hannie laat je eerst zelf ervaren waar de kern van je probleem zit. Vervolgens gaat ze met jou aan de slag met verschillende oefeningen. Na deze oefeningen kun je niet meer anders dan je levensstijl aanpassen! Heel waardevol.
Marieke Marieke heeft geschreven op 16 september 2018
Soms heb je in het leven iemand nodig die je weer een eindje op weg helpt. Ik was mijzelf een beetje kwijt en zocht een coach die mij daarbij kon helpen. Dan ben je bij Hannie aan het juiste adres. Ik heb haar ervaren als een heel warm en fijn mens en een professionele coach. Door de juiste oefeningen en inzichten kan ik nu weer verder. Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen en dat zij heeft gezorgd dat ik “het leven met rust kan laten” en kan leven in het NU. Lieve Hannie nogmaals bedankt!
Hannie Hannie heeft geschreven op 6 februari 2018
Door de rustige en liefdevolle aanpak van Hannie, waren we al snel bij de kern van "mijn probleem". Ze gaf me veel inzicht en handvatten om me er in het vervolg zelf mee te kunnen redden. Hannie, bedankt voor je fijne hulp!
Martine Martine heeft geschreven op 22 januari 2018
In ons hoofd maken we zelf veel dingen groter dan ze eigenlijk zijn. In een periode dat ik hier last van had ben ik terechtgekomen bij Hannie. Ik zat in een soort rouwproces door het niet kunnen loslaten. Door de hulp van Hannie kreeg ik beter inzicht in mezelf. Door op een bepaalde manier naar dingen te kijken, heb ik geleerd dat je je eigen problemen vaak ook zelf kunt oplossen. Door middel van mooie oefeningen en soms ook een huiswerkopdracht krijg je nieuwe inzichten. In een fijne praktijkruimte is er veel persoonlijke aandacht, rust en respect. Hannie kan de dingen luchtig maken waardoor het allemaal niet meer zo zwaar valt, en vaak wordt er ook gelachen. Door haar professionaliteit, maar zeker ook door haar persoonlijkheid heeft ze mij ontzettend geholpen. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen, gewoon om jezelf te helpen en jezelf eens iets beter te leren kennen.
Joke Joke heeft geschreven op 20 juli 2017
Soms is het moeilijk in het leven en kun je wel wat hulp gebruiken om zelf weer in het juiste "spoor" te komen. Bij Hannie ben je aan het goede adres! Ze is een 'mensenmens' met een groot inlevingsvermogen die woont en werkt in een prachtige omgeving. Een professional met een warm hart die je door gesprekken en/of oefeningen verder kan helpen, dit alles met tact en humor!
Ria Ria heeft geschreven op 15 juli 2017
Ik had heel veel moeite met loslaten. Bij Hannie was ik aan het juiste adres. Met haar luisterend oor en vele aanbevelingen heb ik weer een bredere kijk op het leven gekregen. Letterlijk en figuurlijk! Echt iemand, die jou begripvol ondersteund! Een echte aanrader!!! Bedankt Hannie
Jan Jan heeft geschreven op 12 juli 2017
We hebben het als zeer positief ervaren, de gesprekken met Hannie. Als gezin maar ook als individu is het fijn om te weten dat zij veel ruimte geeft om jou verhaal te doen. Hannie kan dan met hele leuke en soms simpele dingen aangeven waar je als individu maar ook samen als gezin aan kunt werken. Het heeft ons zeker geholpen en we zijn heel blij en dankbaar dat we dit hebben mogen ervaren met coach Hannie.
Willem Willem heeft geschreven op 2 juli 2017
Ik ben naar Hannie gegaan met de vraag of zij mij kon helpen nog meer vanuit mijn intuïtie te handelen en op zoek te gaan naar talenten die ik (verder) wil ontwikkelen en ontdekken. Ik zie het hele coachingstraject als een stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij was het heel belangrijk meer met mijn diepste verlangen en lichaam in contact te komen. En te ervaren dat je lichaam heel veel signalen afgeeft om aan te geven of je wel of niet op de goede weg zit. Ik heb heel sterk ervaren dat als je alles in je hoofd prima op een rij hebt en wel weet hoe de vork in de steel zit, dit niet (altijd) betekent dat je bepaalde dingen ook verwerkt en geaccepteerd hebt. Oefeningen die het lichaamsbewustzijn vergroten, hebben mij geholpen om dingen die het verstand wel wist, ook daadwerkelijk in mijn lichaam te ervaren. Op zo'n moment vindt er een energetische verschuiving in je lichaam plaats en voel je diep van binnen dat dit onderdeel een plek krijgt. Dat het omarmd mag worden en volledig geaccepteerd wordt. Dan is de blokkade een doorgang geworden en kan de energie weer vrij stromen. Juist door weinig te praten en veel te doen, voelen en ervaren, ben ik dichter bij mezelf komen te staan. Weet ik beter mijn plek. Door de liefdevolle aandacht van Hannie voelde ik me vrij om alles toe te laten en/of uit te spreken, me kwetsbaar op te stellen en me over te geven. Niets is gek. Mede door de humor van Hannie werd een sessie nooit "zwaar" en heb ik geleerd mezelf van tijd tot tijd iets minder serieus te nemen. Een aanrader voor iedereen die dichter bij zichzelf wil komen te staan, meer lichaamsbewust wil leven en talenten wil (her)ontdekken of verder ontwikkelen. Oók als je niet "vastgelopen" bent, maar gewoon wilt werken aan persoonlijke groei! Hannie, bedankt!!
Willemien Willemien heeft geschreven op 5 juni 2017
Door een opeenstapeling van vervelende gebeurtenissen had ik het moeilijk. Ik realiseerde mij dat het zo niet langer kon en ben naar Hannie gegaan. In 1 van de eerste sessies kwam ik al snel tot de conclusie dat ik de verbinding met mijzelf volledig kwijt was. Tijdens het traject is eerst de rust teruggebracht, vervolgens belemmeringen opgelost en ten slotte heb ik mijzelf weer terug gevonden. Het was een intensief traject, maar heel waardevol! Hannie weet je op een goede manier de spiegel voor te houden. Tevens heeft ze mij zeer bruikbare handvatten aangereikt. Ik ben Hannie zeer dankbaar hoe zij mij heeft geholpen en zie het nieuwe jaar helemaal zitten!
Margret Margret heeft geschreven op 27 mei 2017
Soms kom je op een punt in je leven en denk je wat wil ik nu verder, waar sta ik en waar wil ik naar toe? Vragen waar je niet zomaar één, twee, drie antwoord op krijgt. Allerlei belemmeringen staan bepaalde keuzes in de weg. Waarom??? …..zeg het maar! Hannie heeft een zeer warme persoonlijkheid, is laagdrempelig en kan, werkelijk door te luisteren met haar hart, je leven weer zo richting geven dat je er beter uit komt. Ik kan iedereen aanraden die op zoek is naar een coach een kennismakingsgesprek aan te gaan met haar. Je zult heel snel merken dat je je op je gemak voelt bij haar. Dat vind ik een heel belangrijke vereiste voor het slagen van een therapie. Ik ben er sterker uitgekomen en voel me zelfverzekerder.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT