• Slider 1

Lifecoaching

Rust en balans in je leven

Als je op zoek bent naar meer rust en balans in je leven of je wilt weten hoe je weer of meer in verbinding komt met je verlangen, is lifecoaching het middel bij uitstek. In gemiddeld 4 á 5 sessies heb je weer grip op jezelf en weet je wat jouw richting is!

Hoe werkt het?

Je komt bij me voor een (gratis) kennismakingsgesprek en als het klikt gaan we aan de slag. Na de intake weet je precies waar je staat en wat je doelen zijn. Je hebt helder voor ogen waar we aan gaan werken, je focus is gericht!

De sessies:

Dan werken we in meestal drie tot vier sessies op een laagdrempelige manier aan jouw proces van verandering. Alles wat nodig is dient zich vanzelf aan, het is er al, we hoeven het alleen maar op te merken en te benoemen. Alle antwoorden zijn al in jou aanwezig en door onze aandacht daar op te richten komen de antwoorden en weet je weer wat je te doen staat. Er is ruimte voor alles wat aan bod komt, zo zullen er soms tranen komen maar zeker zullen we ook vaak lachen. Hoe meer we leren om onszelf soms ook met een korreltje zout te nemen hoe gemakkelijker ons leven wordt.

Geeft het blijvend resultaat?

Jazeker. Uit ervaring is gebleken dat alles wat jezelf hebt ontdekt en gevoeld blijvend verandering geeft in je systeem. Het is zelfs zo dat wanneer je de eerste stap hebt gezet je al niet meer terug kunt. -) Alles wat je eenmaal hebt ervaren aan ruimte en mogelijkheden zit verankerd in je systeem en daarom heet het ook “lifecoaching”! Je leven veranderd er echt door en wel in de positieve zin. Je bent je meer bewust geworden van hoe jij de dingen doet en beleefd en daardoor kun je ook veel beter keuzes maken. Door wat je hebt ervaren kies je veel meer voor de dingen waar je blij van wordt en ga je meer staan voor wie jij ten diepste bent!


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT