• Slider 1

Life Coach

Persoonlijke begeleiding van een Life Coach

Ben jij op zoek naar een Life Coach die jou helpt meer grip op je leven te krijgen? Die jou begeleidt naar een betere balans? En die jou in contact brengt met mindfulness?In gemiddeld 4 á 5 sessies heb je weer grip op jezelf en weet je weer wat jouw richting is! Volg een coachingstraject bij Re-spect coaching. Lees verder om te ontdekken wat dit traject inhoudt of maak direct een afspraak door naar 06-30650069 te bellen. Laat mij als jouw Life Coach jou helpen zoveel meer uit je leven halen.

Meer informatie over het coachingstraject

Als je mij inschakelt als jouw persoonlijke begeleider, dan stappen we samen een coachingstraject in. Dit traject is volledig gebaseerd op jouw verhaal, vraagstukken en situatie. Zo weet je zeker dat alle antwoorden en oplossingen die tevoorschijn komen, puur en alleen op jou van toepassing zijn. Het traject bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. We voeren eerst een kennismakingsgesprek
 2. Klikt het? Dan volgt er een uitgebreid intakegesprek
 3. Dan gaan we aan de slag, in m’n praktijk of in de natuur
 4. We selecteren de technieken en methoden die jij prettig vindt
 5. Eventueel vraag ik je om dingen thuis uit te werken of te oefenen

Ook voor mentale coaching is een Life Coach geschikt

Naast dat ik jou kan helpen antwoorden op vragen te vinden of meer balans in je leven te krijgen, kan ik ook mentale knelpunten helpen wegnemen. Heb jij bijvoorbeeld last van angsten, minderwaardigheidsgevoelens, faalangst of je eigen vastgeroeste patronen? Dan bied ik je graag mentale coaching. Hierbij gaan we op zoek naar de manier waarop en waarom jij dingen doet. Vervolgens breken we in kleine stapjes jouw negatieve (denk)patronen af. Dit is een kort traject met duidelijke doelen en snel merkbaar resultaat. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Meer informatie over mijn achtergrond als Life Coach

Bij Re-spect coaching weet je zeker dat je begeleid wordt door een echte, gediplomeerde specialist. Ik, Hannie Warmelink, heb de opleiding voor Life Coach gevolgd bij het Atma instituut in Amersfoort. Tevens bezit ik de diploma’s en certificaten voor mental coach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) kindercoach, e-mailcoaching en Mental Analyst en heb ik workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Wil jij je verhaal kwijt bij een discrete en vakkundige specialist? Maak dan een afspraak met mij!

Life Coach

Wat is het uiteindelijke resultaat?

Alle ervaringen die je meemaakt tijdens de coaching blijven verankerd in je systeem. Je bent bewuster van hoe jij het leven en alle dingen eromheen ziet en ervaart. Doordat je bewuster bent van jezelf en hoe je dingen beleeft zul je veel betere keuzes maken. Door wat je hebt ervaren kies je veel meer voor de dingen waar je blij van wordt en ga je meer staan voor wie jij ten diepste bent!

Als jouw Life Coach kijk ik uit naar onze ontmoeting!

Heb jij behoefte aan een Life Coach? Maak dan een vrijblijvende kennismakingsafspraak met mij. Ik help jou graag naar een bewust, ontspannen en mindful leven. Re-spect coaching is te bereiken via telefoonnummer 06-30650069. Mail jij liever? Stuur dan een bericht naar hannie@re-spectcoaching.nl. Ik zet me graag voor de volle 100% in als jouw persoonlijke Life Coach.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

 • Afspraak op korte termijn
 • Brede kennis en ervaring
 • Bekwaam en betrouwbaar
 • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


  Volg ons op socialmedia

  Logo Nobco

  BEL DIRECT