• Slider 1

Mindfulness cursus

Wat mindfulness voor jou kan betekenen

Wil jij jouw leven verrijken met behulp van een mindfulness cursus? Meld je dan aan voor een training bij Re-spect coaching. Als jouw persoonlijke Life Coach leer ik jou mindful in het leven te staan. Na de cursus is jouw leven beter in balans. Je weet wat voor jou belangrijk is. Hier kun je je leven vervolgens naar inrichten. Bel 06-30650069 als je mijn mindfulness cursus wilt gaan volgen.

Wat is mindfulness precies?

Mindful in het leven staan, betekent leven in het hier en nu. De basis van deze levenswijze ligt in het prioriteiten geven, dingen accepteren, en rust vinden in zaken die niet veranderd kunnen worden. Hoe eenvoudig dit ook kan klinken, simpel is het zeker niet. Mindful leven vergt aandacht, liefde en energie. Daarom is het erg verstandig via een cursus kennis te maken met mindfulness. Als Life Coach begeleid ik je stap voor stap naar een beter gebalanceerd leven. Je ontvangt persoonlijke begeleiding, unieke antwoorden en specifieke inzichten. Alles puur gebaseerd op jouw eigen situatie, vraagstukken en verhaal.

Zo verloopt mijn cursus

Mijn cursus verloopt zeer ontspannen er is ruimte voor alles wat aan bod komt, zo zullen er soms tranen komen maar zeker zullen we ook vaak lachen. Je hoeft jezelf bij mij niet te serieus te nemen. Hoe meer we leren om onszelf soms ook met een korreltje zout te nemen hoe gemakkelijker ons leven wordt.Humor en geduld staan centraal. Hierdoor ervaar je het concept van mindfulness ook niet te zwaarmoedig of te zweverig. We stappen samen het volgende traject in:

 1. We voeren eerst een kennismakingsgesprek
 2. Klikt het? Dan volgt er een uitgebreid intakegesprek
 3. Dan gaan we aan de slag, in m’n praktijk of in de natuur
 4. We selecteren de technieken en methoden die jij prettig vindt
 5. Eventueel vraag ik je om dingen thuis uit te werken of te oefenen

Mindfulness cursus

Behoefte aan een cursus online?

Ik begrijp het heel goed als je het lastig vindt je verhaal face-to-face bij me neer te leggen. Kies dan voor e-mailcoaching. Stuur mij jouw verhaal en wensen toe. De kans is groot dat het opschrijven ervan al een zeer verhelderende, analyserende en kalmerende werking op je heeft. Ik lees jouw mail aandachtig en stuur jou vervolgens unieke en persoonlijke vragen en oefeningen toe. Op die manier creëren we samen als het ware een uniek, online, individueel zelfhulpboek voor jou!

Meld je aan voor een mindfulness cursus

Ben jij geïnteresseerd in wat mindfulness voor jou kan betekenen? Schakel mij als jouw persoonlijke Life Coach in. Bel naar Re-spect coaching via telefoonnummer 06-30650069. Een mail mag gestuurd worden naar hannie@re-spectcoaching.nl. Na mijn mindfulness cursus zul je een betere balans in je leven ervaren.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

 • Afspraak op korte termijn
 • Brede kennis en ervaring
 • Bekwaam en betrouwbaar
 • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?  Volg ons op socialmedia

  Logo Nobco

  BEL DIRECT