• Slider 1

Spring altijd in het diepe….

Spring altijd in het diepe, het ondiepe doet namelijk zeer

Een gewaagde uitdrukking voor iemand die geen zwemdiploma’s heeft. En ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik geen waaghals ben, met niets eigenlijk. Wellicht spreekt deze tekst me daarom ook zo aan, zo had ik het nog nooit bekeken. Ik ben in mijn leven al zo vaak in het ondiepe gesprongen met de daarbij behorende blauwe plekken. Niet het lef hebben om een raak antwoord te geven, ja zeggen terwijl je nee bedoelt, moeite hebben met hulp vragen, het voor iedereen goed willen doen, me niet bewust zijn van mijn eigen grenzen…….. Herkenbaar? Het is zoveel gemakkelijker om te doen wat je altijd al deed dan om het anders aan te pakken. Maar als je wilt dat er iets gaat veranderen betekent het altijd dat je in actie moet komen. Blijf je doen wat je altijd deed dan krijg je ook wat je altijd al kreeg. Wil je uit de sleur van je dagelijks leven, wil je meer zelfvertrouwen, of wil je ontdekken wat jouw talenten zijn, wat jouw grenzen zijn of wat jouw passie is? Eerst vertrouwd raken met het water, leren drijven en zwemmen en dan vol vertrouwen in het diepe springen….. Reageren? hannie@re-spectcoaching.nl


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT