• Slider 1

Life coach en mindfulness Zwolle

Interesse in een mindfulness cursus in Zwolle?

Heb jij behoefte aan meer balans in jouw leven in Zwolle? Maak dan kennis met mindfulness. Ik functioneer hierbij graag als jouw persoonlijke Life Coach. Laat mij jou helpen te ontdekken wat belangrijk voor je is. Ik lever jou de antwoorden waarmee je in het hier en nu kunt leven. Bel naar 06-30650069 en volg mijn mindfulness cursus, de mindfulness training of voer, thuis in Zwolle, persoonlijke mindfulness oefeningen online uit.

Een mindfulness training werkt voor iedereen

Of je nou beter in je vel wilt zitten, optimaal wilt leren genieten van het leven, of je relatie met jezelf of anderen in Zwolle wilt verbeteren; mijn training werkt voor iedereen. Met mijn training lever ik je antwoorden en inzichten. Vrees jij dat mindfulness jou te zweverig is? Dat is absoluut niet nodig. Als Life Coach geef ik mijn trainingen juist met een knipoog. Hierdoor wordt mijn training als een ontspannen en vrolijke tijdsbesteding ervaren. Ontdek ook dat humor en geduld de kamelen zijn waarmee je door elke woestijn komt!

Life coach en mindfulness Zwolle

Voer mijn mindfulness oefeningen online uit als je wilt

Behoef jij begeleiding, maar voel je een drempel mij in te schakelen als face-to-face Life Coach? Wil jij op afstand begeleid worden, in je eigen veilige thuisomgeving in Zwolle? Volg dan mijn oefeningen online. Ik bied namelijk ook online e-mailcoaching aan. Mail mij jouw verhaal.

Het opschrijven van wat je dwarszit werkt ordenend, analyserend en kalmerend. Als jouw Life Coach lees ik aandachtig jouw mail. Ik stel je vervolgens de juiste vragen en geef je passende oefeningen. Creëer ook online jouw eigen individuele, unieke zelfhulpboek!

Mijn achtergrond als Life Coach

Mijn naam is Hannie Warmelink. Aan het Atma instituut in Amersfoort ben ik afgestudeerd als Life Coach. Ook heb ik de diploma’s mental coach, kindercoach, e-mailcoaching en Mental Analyst behaald. Vervolgens volgde ik workshops op het gebied van familieopstellingen. Ik wil jou ook leren eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Omdat ik als Life Coach luister met mijn hart, creëer ik voor jou veiligheid en vertrouwen om je open te stellen. Maak een afspraak met mij vanuit Zwolle.

Behoefte aan mindfulness in Zwolle?

Dichtbij Zwolle bieden wij een prettige mindfulness cursus en een mindfulness training aan. Of kies ervoor mindfulness oefeningen online te volgen. Ik functioneer graag als jouw persoonlijke, inlevende en begripvolle Life Coach. Je benadert me via 06-30650069 en hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Zwolle.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT