• Slider 1

Life coach en mindfulness Vroomshoop

Benader Re-spect Coaching voor meer mindfulness in Vroomshoop

Heb je in Vroomshoop behoefte aan meer balans en mindfulness in je leven? Dan is de hulp van een professionele Life Coach van Re-spect Coaching wat voor jou. Ik help je middels een mindfulness cursus weer beter in je vel te zitten. Wil je meer te weten komen over mijn werk als Life Coach? Lees verder of neem telefonisch contact op via 06-30650069. Je kunt ook direct een afspraak met mij maken voor een mindfulness training, mindfulness oefeningen online of een mindfulness cursus in Vroomshoop.

Re-spect Coaching voor een passende mindfulness training

Veel mensen kunnen baat hebben bij de mindfulness cursus of training die ik aanbied. Door een cursus of training kun jij weer beter in je vel gaan zitten en genieten van de mooie dingen in het leven. Ook wanneer je relatie met jezelf of mensen in je omgeving is verslechterd kan een training of cursus bij Re-spect Coaching je helpen. Tijdens de trainingen zullen we ook veel humor gebruiken. We nemen onszelf niet te serieus en op deze manier houden we het luchtig en plezierig. Neem contact met mij op vanuit Vroomshoop als je meer informatie wenst over mijn aanpak.

Mindfulness oefeningen online via Re-spect in Vroomshoop

Wil je wel de hulp van een goede Life Coach, maar vind je het face-to-face contact niet direct noodzakelijk? Dan is e-mailcoaching wat voor jou. Middels e-mails hou ik contact met je en geef ik je verschillende mindfulness oefeningen online. Ik lees met veel aandacht je verhaal en zal gepaste vragen stellen. Op deze manier creëer je je eigen naslagwerk thuis in Vroomshoop.

Life coach en mindfulness Vroomshoop

Hoe ik te werk ga als Life Coach

Je persoonlijke Life Coach is Hannie Warmelink, eigenaar van Re-spect Coaching. Ik heb een opleiding gevolgd tot Life Coach aan het Atma Instituut in Amersfoort. Daarnaast bezit ik de diploma’s en certificaten voor mental coach, kindercoach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) e-mailcoaching en Mental Analyst en ik heb workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik iedereen het beste kan begeleiden. Ik leg veel gevoel in mijn werk en luister naar je met mijn hart. Daarnaast wil ik een fijne, veilige omgeving creëren, waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Hoe werkt Mindful Analysis in de praktijk?

Je stuurt een eerste bericht via een contactformulier waarna een korte email wisseling volgt over kosten, het traject, wanneer te starten en wat er verder nog ter sprake kan komen. Het Mindful Analysis-traject duurt een week, vijf tot zeven dagen, waarin je dagelijks schrijft over jezelf en wat er speelt aan de hand van vragen.

Zoek contact vanuit Vroomshoop voor meer mindfulness

Voor een fijne mindfulness cursus of mindfulness training maak je een afspraak met met mij vanuit Vroomshoop. Natuurlijk kun je ook thuis mindfulness oefeningen online uitvoeren. Ik sta altijd voor je klaar als Life Coach. Bel me via 06-30650069 of mail naar hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Vroomshoop.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT