• Slider 1

Life coach en mindfulness Raalte

Een ontspannen mindfulness cursus nabij Raalte

Ben jij op zoek naar een prettige cursus in mindfulness nabij Raalte? Ik werk als Life Coach bij Re-spect coaching. Ik help jou graag aan antwoorden die je helpen te leven in het hier en nu. Samen komen wij erachter wat belangrijk voor je is. Bel 06-30650069 als je interesse hebt in mijn mindfulness cursus of training. Ook kan ik persoonlijke mindfulness oefeningen online naar je toesturen in Raalte.

Waarom kiezen voor een mindfulness training?

Een training volgen om mindful in het leven te staan, is nooit overbodige luxe. Wil jij in Raalte beter in je vel komen te zitten? Wil jij meer genieten van het leven? Wil jij ontdekken wat jouw missie is? Ontvang antwoorden en inzichten met behulp van mijn training. Mijn training staat bekend als een ontspannen, vrolijk samenzijn met een knipoog. Neem jezelf dus vooral niet te serieus. Deze aanpak maakt mindfulness niet te zwaarmoedig of te zweverig. Bovendien zijn humor en geduld de kamelen die jou door je woestijn helpen!

Als mindfulness oefeningen online jou meer geschikt lijken

Niet iedereen vindt het prettig zijn of haar verhaal face-to-face bij iemand neer te leggen. Schakel mij in dat geval in als jouw online Life Coach. Via e-mailcoaching kun je jouw verhaal alsnog bij me kwijt, maar gewoon vanuit Raalte. Het opschrijven van je verhaal kan al zeer verhelderend, analyserend en kalmerend werken. Nadat ik jouw verhaal aandachtig doorgelezen heb, stuur ik je persoonlijke vragen en oefeningen online toe. Als jouw Life Coach werk ik samen met jou en bouw je daardoor een mooi naslagwerk op.

Life coach en mindfulness Hardenberg

Wat maakt het internet mogelijk wat eerder nog niet kon?

Door het internet kan jij zelf bepalen wanneer je contact legt en hoe vaak je contact legt. Daarnaast is het ook zo dat afleidingen minder invloed hebben. Denk aan de hulpverlener die over andere onderwerpen praat en de omgeving waarin je zit.

In je eigen vertrouwde omgeving kun je de aandacht volledig op jezelf richten en met de juiste vragen en opdrachten zeer gericht en geconcentreerd zelfonderzoek doen.

Meer informatie over mij als jouw Life Coach

Ik, Hannie Warmelink, creëer graag een veilige en vertrouwde omgeving voor jou nabij Raalte. Dit doe ik door met mijn hart naar jouw verhaal te luisteren. De kennis en kunde hiervoor heb ik opgedaan bij het Atma instituut in Amersfoort. Hier heb ik de opleiding voor Life Coach gevolgd. Ook bezit ik diploma’s en certificaten voor kindercoach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy),e-mailcoaching en Mental Analyst en ik heb workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Laat mij als jouw Life Coach je erbij helpen dat je straks eerlijk en zonder oordeel naar jezelf kan kijken.

Meld je aan voor een cursus of training mindfulness nabij Raalte

Wil jij met behulp van een mindfulness cursus of training jouw leven in Raalte verrijken? Of wil jij mij inschakelen als jouw online Life Coach? Ook dan ontvang jij unieke en persoonlijke mindfulness oefeningen. Maak een afspraak via 06-30650069 of hannie@re-spectcoaching.nl en geniet straks van een betere balans in Raalte.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT