• Slider 1

Life coach en mindfulness Overijssel

Volg een mindfulness cursus in Overijssel

Heb jij in Overijssel behoefte aan een betere balans in je leven? Maak dan kennis met mindfulness. Als Life Coach help ik mensen te ontdekken wat belangrijk voor hen is. Ben jij ook op zoek naar antwoorden? Wil jij meer in het hier en nu leven? Bel dan naar 06-30650069. Meld je aan voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of voer mijn mindfulness oefeningen online uit, thuis in Overijssel.

Voor wie is een mindfulness training geschikt?

Mijn training om mindful in het leven te staan, is voor iedereen geschikt. Wil je beter in je vel zitten? Je relatie met jezelf of anderen in Overijssel verbeteren? Optimaal leren te genieten van het leven? Dan biedt mijn training je praktische antwoorden en oplossingen. Mindfulness hoeft bovendien absoluut niet zweverig te zijn. Mijn aanpak als Life Coach is juist met een knipoog. Alles wat we doen tijdens de training, doen we op een ontspannen en vrolijke manier. Immers, humor en geduld zijn de kamelen waarmee je door elke woestijn komt!

Volg eenvoudig mindfulness oefeningen online

Wil jij ook meer vanuit je intuïtie leven, maar voel je er niets voor oog in oog met een Life Coach in Overijssel te staan? Kies dan voor mijn oefeningen online. Je kunt je verhaal, online via e-mailcoaching, veilig bij mij als professionele Life Coach kwijt.

Ik lees jouw mail aandachtig en stel je de juiste vragen. Opschrijven wat je dwarszit werkt zeer ordenend, analyserend en kalmerend. Het levert je inzichten en rust. Naar aanleiding van jouw mail geef ik je passende oefeningen. Samen creëren we zo online jouw eigen individuele, unieke naslagwerk.

Life coach en mindfulness

Waarom zou je voor online coaching kiezen?

Vanwege de volledige aandacht voor jezelf! Bij de reguliere wijze waarbij je samen met een hulpverlener zit is er vaak veel tijd kwijt voor administratieve zaken, geldstromen, het invullen van lijsten en diagnostiseringen. Ook zal de wijze waarop de hulpverlener is opgeleid een rol spelen in welke onderwerpen er aan de orde komen. Door gebruik te maken van het internet worden alle randzaken aan de kant geschoven en is er voldoende ruimte voor jouw persoonlijk verhaal, onderzoek en oplossingen.

Mijn achtergrond als Life Coach

Ik ben Hannie Warmelink, afgestudeerd Life Coach aan het Atma instituut in Amersfoort. Ook heb ik de diploma’s mental coach, kindercoach, e-mailcoaching, NLP practioner en Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) Ook heb ik workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Al lerende ontdekte ik dat als we eerlijk naar onszelf kijken, zonder oordeel, we veel antwoorden vinden. Ik ga als Life Coach uit van het luisteren met mijn hart. Hierdoor voel je veiligheid en vertrouwen om je open te stellen. Benieuwd? Maak een afspraak met mij vanuit Overijssel!

Behoefte aan mindfulness in Overijssel?

Heb jij in Overijssel interesse in een mindfulness cursus, een mindfulness training of wil je mindfulness oefeningen online uitvoeren? Ik functioneer graag als jouw persoonlijke, inlevende en begripvolle Life Coach. Je bereikt Re-spect coaching via 06-30650069 en hannie@re-spectcoaching.nl. Ik help jou graag aan een betere balans in Overijssel.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT