• Slider 1

Life coach en mindfulness Ommen

Het profijt van een mindfulness cursus in Ommen

Wil jij jouw leven in Ommen een betere balans geven? Ontdek dan de vele voordelen van mindfulness. Schakel mij in als jouw persoonlijke Life Coach. Ik help jou te ontdekken wat belangrijk voor je is. Behoefte aan antwoorden? Wil jij in het hier en nu leren leven? Bel 06-30650069 en meld je aan voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of voer, thuis in Ommen, mijn mindfulness oefeningen online uit.

Online coaching of e-mailcoaching is een methodiek die snel en diepgaand uit kan vinden waar je staat en wat je richting is. Het korte maar intensieve proces laat je vragen beantwoorden door geconcentreerd je gevoel, ervaringen en frustraties weg te schrijven. Dit heeft een helende en rustgevende werking waardoor jij je gedachten beter kan structureren en analyseren.

Een mindfulness training is voor iedereen geschikt

Mijn training is voor iedereen geschikt. Of je nou beter in je vel wilt zitten, je relatie met jezelf of anderen in Ommen wilt verbeteren of wilt leren genieten van het leven. Mijn training biedt jou praktische antwoorden en inzichten. Mindfulness is bovendien absoluut niet zweverig. Als Life Coach hanteer ik juist een aanpak met een knipoog. Ik hoor dan ook vaak dat mijn training ervaren wordt als een ontspannen en vrolijke tijdsbesteding. Dat is een goed teken, want humor en geduld zijn de kamelen waarmee je door elke woestijn komt!

Als mindfulness oefeningen online jou beter passen

Wil jij ook mindful in het leven in Ommen staan, maar lijkt het jou niet fijn oog in oog met een Life Coach te staan? Volg dan mijn oefeningen online. Online, via e-mailcoaching, kun je veilig jouw verhaal bij mij kwijt.

Ik lees, als jouw Life Coach, aandachtig jouw mail. Naar aanleiding daarvan stel ik je de juiste vragen en geef ik je passende oefeningen. Wist je dat opschrijven wat je dwarszit zeer ordenend, analyserend en kalmerend werkt? Je creëert hiermee als het ware online jouw eigen individuele, unieke naslagwerk.

Life coach en mindfulness Ommen

Mijn achtergrond als Life Coach

Mijn naam is Hannie Warmelink. Ik ben afgestudeerd als Life Coach aan het Atma instituut in Amersfoort. Bij Sonnevelt Opleidingen heb ik de diploma’s mental coach en kindercoach behaald, en ik ben NLP practioner en Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy). Ook heb ik workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Ik kwam er al lerende achter dat, als we eerlijk en zonder oordeel naar onszelf kijken, we veel antwoorden vinden. Als Life Coach luister ik met mijn hart. Hierdoor ervaar je veiligheid en vertrouwen om je open te stellen. Benieuwd naar mijn aanpak? Benader mij vanuit Ommen.

Interesse in mindfulness in Ommen?

Voel jij in Ommen de behoefte een mindfulness cursus, een mindfulness training of mindfulness oefeningen online te volgen? Schakel mij in als jouw persoonlijke, inlevende en begripvolle Life Coach. Re-spect coaching is te bereiken via 06-30650069 en hannie@re-spectcoaching.nl. Kom beter gebalanceerd in het leven te staan in Ommen, dankzij mijn begeleiding!


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT