• Slider 1

Life coach en mindfulness Nieuwleusen

Benader Re-spect Coaching voor mindfulness in Nieuwleusen

Wens je meer balans in je leven in Nieuwleusen? Re-Spect Coaching staat graag voor je klaar om meer mindfulness in je leven te brengen. Tijdens een traject zal ik je als persoonlijke Life Coach begeleiden. Met mijn hulp kun jij weer meer van het leven genieten en je eigen leven in handen nemen. Neem contact op als je meer informatie wenst over mijn aanpak. Je belt dan naar 06-30650069. Tevens kun je direct een afspraak maken voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of persoonlijke mindfulness oefeningen online in Nieuwleusen.

Wanneer kies je voor een mindfulness training?

Wanneer kun je je inschrijven voor een mindfulness training? Een mindfulness training of cursus is voor iedereen. Het kan je bijvoorbeeld helpen wanneer je weer beter in je vel wilt zitten en weer van het leven wilt genieten. Tevens kan het mensen helpen om hun relatie met zichzelf en andere mensen in hun omgeving te verbeteren. Een training of cursus helpt je met het beantwoorden van je vragen en het geven van nieuwe inzichten. Ik wil je de training met veel humor geven. Want vooral dan worden de beste resultaten behaalt. Neem snel contact met mij op vanuit Nieuwleusen als je meer te weten wilt komen over een mindfulness training of cursus.

Life coach en mindfulness Nieuwleusen

Mindfulness oefeningen online doen vanuit Nieuwleusen

Is een face-to-face cursus nog net een drempel te ver? Dan kun je mij ook inschakelen als Life Coach met behulp van e-mailcoaching. Ik laat je dan verschillende oefeningen online uitvoeren. Stuur mij een e-mail met je verhaal. Vervolgens zal ik je e-mail aandachtig doorlezen. In mijn rol als Life Coach stel ik je dan verschillende vragen en geef je passende opdrachten. Op deze manier kun jij je eigen online naslagwerk in Nieuwleusen ontwikkelen.

Hoe kan zorg via het internet helpen?

Door de komst en  de ontwikkeling van het internet schrijven we vandaag de dag meer dan ooit. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat het wegschrijven van gedachten een helende en rustgevende werking heeft.

Het contact en schrijven via het internet en in het specifiek via de email kan op een goede manier ingezet worden voor coaching. Doordat er geen hulpverlener kan je jouw aandacht volledig richten op jezelf en daar gaat het om. Vanuit deze gedachte is de praktijk van Mindful Analysis ontstaan: hulpverlening via email.

Mijn werk als Life Coach

Ik ben Hannie Warmelink, eigenaar van Re-spect Coaching. Ik ben afgestudeerd als Life Coach aan het Atma Instituut in Amersfoort. Tevens heb ik verschillende diploma’s als kindercoach, mental coach, e-mailcoaching, NLP practioner en Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy). Om mijn kennis verder uit te breiden heb ik ook enkele verdiepingscursussen gevolgd. Met mijn cursussen wil ik je leren zonder oordeel naar jezelf te kijken. Ik creëer rust en veiligheid en luister met mijn hart, want alleen dan kan het beste resultaat worden behaald.

Bel of mail voor meer mindfulness in Nieuwleusen

Maak nu ook in Nieuwleusen kennis met een mindfulness cursus of mindfulness training. Natuurlijk kun je ook mijn mindfulness oefeningen online volgen. Neem nu snel contact met mij op om mij in te schakelen als Life Coach. Bel naar 06-30650069 of mail via hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Nieuwleusen.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT