• Slider 1

Mindfulness oefeningen online

Ben je geïnteresseerd in mindfulness?

Wist jij dat je meer gebalanceerd in het leven kunt staan, door mindfulness oefeningen consequent uit te voeren? Laat mij jou hierbij, desgewenst online, in begeleiden. Ik ben Life Coach bij Re-spect coaching. Ik laat jou zien wat mindful in het leven staan betekent en hoe je dit bereikt. Mijn oefeningen zorgen ervoor dat je ontdekt wat voor jou belangrijk is in het leven. Lees verder of mail naar hannie@re-spectcoaching.nl als je meer wilt weten over mijn mindfulness oefeningen online.

Mindful in het leven staan vergt oefeningen

Mindful in het leven staan, betekent ‘niets meer of minder’ dan leven in het hier en nu. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar niets is minder waar. Mindful leven gaat over prioriteiten geven, dingen accepteren en rust vinden in zaken die niet meer veranderd kunnen worden. Om dit te kunnen bereiken is aandacht, liefde en energie nodig. Ik begeleid jou graag persoonlijk in de wereld van mindfulness. Ik help jou stap voor stap naar unieke antwoorden, specifieke inzichten en een gebalanceerd leven. Online coaching of e-mailcoaching, is de methodiek om snel en diepgaand uit te vinden waar je staat en wat je richting is. Het kan gaan om privé- of werk gerelateerde zaken. Door een kort en intensief proces waarbij je iedere dag geconcentreerd schrijft op basis van vragen die alleen over jou gaan!

Informatie over mijn online training

E-mailcoaching kan om verschillende redenen uitkomst bieden. Vind je het bijvoorbeeld lastig om je verhaal face-to-face bij me neer te leggen? Of woon je niet in de omgeving van Overijssel? Ik kan je alsnog helpen, op afstand. Ik ben benieuwd naar jouw situatie, vraagstuk en verhaal. Schrijf dit op en mail het naar me toe. Het opschrijven kan al een zeer verhelderende, analyserende en kalmerende werking op je hebben. Ik lees jouw mail aandachtig, ga discreet met jouw verhaal om en stuur jou unieke en persoonlijke vragen en opdrachten toe. Zo ontstaat stukje bij beetje een uniek, individueel zelfhulpboek voor jou!

Mindfulness oefeningen online

Welke mindfulness oefeningen werken in jouw situatie?

Ik, Hannie Warmelink, ben een gediplomeerde specialist in coaching en persoonlijke begeleiding. Om dit te kunnen worden, heb ik de opleiding voor Life Coach gevolgd bij het Atma instituut in Amersfoort. Daarbovenop heb ik diverse diploma’s en certificaten voor mental coach, kindercoach, e-mailcoaching en Mental Analyst en ik heb workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Ben jij dus op zoek naar een vakkundige en discrete specialist? Benader mij dan voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak!

Benader mij bij behoefte aan mindfulness oefeningen online

Wil jij ook mindful in het leven staan? Schakel mij dan in als jouw Life Coach. Middels e-mailcoaching help ik jou graag naar een betere balans. Stuur jouw bericht naar e-mailadres hannie@re-spectcoaching.nl. Telefonisch contact kan verkregen worden via 06-30650069. Ik stuur jou graag unieke en persoonlijke mindfulness oefeningen online toe.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT