• Slider 1

Life coach en mindfulness Lemele

Wil jij een mindfulness cursus volgen nabij Lemele?

Wist je dat je dichtbij Lemele een cursus in mindfulness kunt volgen? Ik functioneer hierin graag als jouw persoonlijke Life Coach. Ik bied jou de antwoorden die je helpen in het hier en nu te leven. Ook help ik je te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Bel naar 06-30650069 als je je aan wilt melden voor mijn mindfulness cursus, mijn mindfulness training of als je persoonlijke mindfulness oefeningen online wilt ontvangen in Lemele.

Wanneer een mindfulness training oplossing biedt

Mijn training voor een mindful leven is voor allerhande doelen en iedereen geschikt. Wat wil jij in Lemele bereiken? Beter in je vel zitten? Meer genieten van het leven? Of bijvoorbeeld je relatie met jezelf of anderen verbeteren? Mijn training biedt persoonlijke antwoorden en inzichten op een ontspannen en vrolijke wijze. Dit omdat ik mijn training met een passende knipoog geef. Door jezelf niet te serieus te nemen, wordt mindfulness ook niet te zwaarmoedig of zweverig. Humor en geduld zijn immers de kamelen die jou door elke woestijn helpen!

Waarbij kan het mij helpen?

Mindfulness sessies kunnen ingezet worden in een oneindig breed scala van onderwerpen. In je volwassen leven kom je diverse onderwerpen tegen die aan de orde kunnen zijn:

 • depressie
 • angst
 • burnout
 • rouwverwerking
 • loopbaanontwikkeling
 • zingevingsvragen
 • communicatie en relaties
 • gezondheid en diverse psychische klachten

Als je mindfulness oefeningen online wenst te ontvangen

Het kan zo zijn dat je het lastig vindt je verhaal face-to-face bij iemand neer te leggen. Maar toch wil je het kwijt. Schakel mij dan als online Life Coach in en kies voor e-mailcoaching. Je mag mij dan, veilig en vertrouwd vanuit Lemele, een e-mail sturen met daarin jouw verhaal. Ik stuur jou vervolgens persoonlijke oefeningen online toe. Wist je dat het opschrijven van je verhaal al zeer verhelderend, analyserend en kalmerend werkt? Laat mij als jouw professionele Life Coach jou aan oefeningen helpen, dan creëren we samen jouw online individuele naslagwerk.

Life coach en mindfulness Lemele

Meer informatie over mij als Life Coach

Bij het Atma instituut in Amersfoort heb ik, Hannie Warmelink, de opleiding voor Life Coach gevolgd. Bovendien bezit ik de diploma’s mental coach, kindercoach, e-mailcoaching, NLP practioner en Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy. Hierdoor kan ik je helpen eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Ik luister met mijn hart, ik creëer veiligheid en vertrouwen voor jou om je open te stellen vanuit Lemele en ik help jou als jouw Life Coach aan meer balans in je leven.

Volg ook een cursus of training mindfulness vanuit Lemele

Behoefte aan een mindfulness cursus of mindfulness training in de omgeving van Lemele? Interesse in een online Life Coach die jou helpt aan persoonlijke mindfulness oefeningen? Bel naar 06-30650069, mail naar hannie@re-spectcoaching.nl en ontdek wat ik voor jou kan betekenen in Lemele.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

 • Afspraak op korte termijn
 • Brede kennis en ervaring
 • Bekwaam en betrouwbaar
 • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


  Volg ons op socialmedia

  Logo Nobco

  BEL DIRECT