• Slider 1

Life coach en mindfulness Heino

Benader Re-spect Coaching voor mindfulness in Heino

Wanneer je meer balans in je leven in Heino wilt creëren, ben je bij Re-spect Coaching aan het juiste adres. Als persoonlijke Life Coach zal ik je begeleiden gedurende het traject en wil ik voor meer mindfulness bij je zorgen. Op deze manier kun jij de regie over je eigen leven weer in handen nemen. Wil je meer te weten komen over mijn aanpak of de verschillende cursussen? Neem dan contact op via 06-30650069. Maak direct een afspraak voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of persoonlijke mindfulness oefeningen online in Heino.

Een mindfulness training om weer in balans te komen

Waar kan een mindfulness training je mee helpen? Een mindfulness training of cursus is voor mensen die weer beter in hun vel willen zitten en meer van het leven willen genieten. Wil je de relatie met jezelf en/of andere verbeteren? Ook dan kan een training of cursus je helpen. Met behulp van een mindfulness training krijg je meer inzicht in jezelf en hoe jij meer in het hier en nu kunt leven. Wil je meer weten over een training? Neem dan contact met mij op vanuit Heino.

Mindfulness oefeningen online uitvoeren vanuit Heino

Wanneer je wel behoefte hebt aan een Life Coach, maar wanneer je geen direct face-to-face contact wenst, kun je ook kiezen voor het uitvoeren van oefeningen online. Via e-mailcoaching kan ik je in Heino helpen. Je stuurt mij een e-mail met je verhaal en wat je dwarszit en ik zal aandachtig je verhaal lezen. Dan zal ik als Life Coach je de juiste vragen stellen en passende oefeningen geven. Zo creëer jij je eigen naslagwerk met mijn oefeningen online.

Life coach en mindfulness Heino

Kan coaching op afstand daadwerkelijk helpen?

Schrijven heeft een helende werking wat aangetoond is door verschillende onderzoeken. Het ordenen, structureren en analyseren van gedachten heeft een rustgevende werking op de mens. Door op afstand het contact te onderhouden kan jij je gedachten en focus volledig op jezelf richten en door het schrijven bepaalde helende processen in gang zetten.

Mijn achtergrond als Life Coach

Ik, Hannie Warmelink, ben eigenaar van Re-spect coaching en ben afgestudeerd als Life Coach aan het Atma Instituut in Amersfoort. Daarnaast heb ik verschillende diploma’s als kindercoach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en mental coach behaald. Ook heb ik diverse verdiepingscursussen bestudeerd en gevolgd. Met mijn trainingen en cursussen wil ik je leren zonder oordeel naar jezelf te kijken. Door als Life Coach rust en veiligheid te creëren en te luisteren met mijn hart, wil ik dit doel bereiken.

Bel of mail voor meer mindfulness in Heino

Wil je ook in Heino kennismaken met een mindfulness cursus of mindfulness training? Of wens je mindfulness oefeningen online te volgen? Ik wil je graag helpen als Life Coach. Je kunt contact opnemen via 06-30650069 en hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Heino.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT