• Slider 1

Life coach en mindfulness Heerde

Behoefte aan een mindfulness cursus in Heerde?

Wil jij meer balans in jouw leven in Heerde? Ontdek wat mindfulness voor jou kan betekenen. Ik ben in dit traject graag jouw persoonlijke Life Coach. Ik zorg ervoor dat je ontdekt wat belangrijk voor je is. Ik begeleid jou naar de antwoorden die je helpen in het hier en nu te leven. Bel telefoonnummer 06-30650069 als je interesse hebt in mijn mindfulness cursus, de mindfulness training of als je persoonlijke mindfulness oefeningen online uit wilt voeren in Heerde.

Snel en diepgaand uitvinden waar je staat en wat je richting is? Online coaching of e-mailcoaching is erop gericht om erachter te komen waar je nu staat en hoe je je ergens over voelt en de wijze waarop je het kan veranderen. Ongeacht of het privé, zakelijk, familiaal of relationeel is. Met een intensief proces waarbij je elke dag geconcentreerd schrijft over onderwerpen, vragen die alleen over jouzelf als persoon gaan.

Een mindfulness training werkt voor iedereen

Wil jij beter in je vel zitten? Optimaal leren genieten van het leven? Je relatie met jezelf of anderen in Heerde verbeteren? Voor elk doel en voor iedereen is mijn training geschikt. De training levert jou op ontspannen en vrolijke wijze antwoorden en inzichten. Ik geef mijn training namelijk met een knipoog. Door jezelf niet te serieus te nemen, wordt mindfulness geen zweverig gedoe. Als Life Coach erken ik het belang van humor en geduld. Dit zijn immers de kamelen waarmee je door elke woestijn komt!

Life coach en mindfulness Heerde

Als je mindfulness oefeningen online uit wilt voeren

Ik begrijp het volkomen dat je wel je verhaal kwijt wilt, maar dat je het niet zo prettig vindt deze face-to-face met iemand te bespreken. Gelukkig werk ik ook als online Life Coach. Schakel mij in voor e-mailcoaching. Mail mij vanuit Heerde waar je mee zit en ik geef je oefeningen online. Enkel het opschrijven van je verhaal werkt al ordenend, analyserend en kalmerend. Omdat ik als jouw Life Coach je mail aandachtig lees, kan ik je unieke en persoonlijke oefeningen bieden. Zo ontstaat online jouw eigen individuele zelfhulpboek!

Meer informatie over mijn werk als Life Coach

Ik, Hannie Warmelink, ben afgestudeerd als Life Coach aan het Atma instituut in Amersfoort. Ook bezit ik de diploma’s mental coach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en kindercoach en volgde ik verdiepingscursussen op verschillende gebieden. Mijn uitgangspunt is altijd eerlijk en zonder oordeel naar jezelf leren te kijken. Graag creëer ik veiligheid en vertrouwen voor jou om je open te stellen. Hiervoor luister ik als Life Coach met mijn hart. Wat mag ik voor jou betekenen in Heerde?

Kies ook voor mindfulness in Heerde

Voor een prettige mindfulness cursus of een mindfulness training hoef je niet ver van Heerde te zoeken. Ik bied je zelfs mindfulness oefeningen online aan. Wil jij mij inschakelen als jouw persoonlijke Life Coach? Bel naar 06-30650069 of stuur een mail naar hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Heerde.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT