• Slider 1

Life coach en mindfulness Hardenberg

Re-spect voor mindfulness in Hardenberg

Woon je in Hardenberg en wil je meer balans in je leven creëren? Benader dan Re-spect Coaching voor meer mindfulness. Ik zal je persoonlijke Life Coach zijn gedurende het hele traject. Ik kan je helpen om weer zelf de regie over je leven in handen te nemen. Wens je meer te weten te komen over mijn aanpak of wil je direct een afspraak maken? Bel dan naar 06-30650069. Met behulp van een mindfulness cursus, een mindfulness training of persoonlijke mindfulness oefeningen online in Hardenberg sta ik graag voor je klaar.

Kies voor een mindfulness training

Waarom zou je kiezen voor een mindfulness training in Hardenberg? Ik vertel het je graag. Een mindfulness training of cursus kan je helpen wanneer je beter in je vel wilt zitten of wanneer je meer van het leven wilt genieten. Maar het kan je ook helpen wanneer je je relatie met jezelf of anderen om je heen wilt verbeteren. Iedereen kan dus bij mij terecht voor een training. Middels een training geef ik je antwoorden en nieuwe inzichten. Dit alles wordt gedaan met een knipoog. We zullen onszelf dus niet te serieus nemen. Neem snel contact met mij op en ontvang meer informatie over het volgen van een ontspannen training.

Sessies

Vaak wordt er gewerkt aan veranderproces in drie tot vier sessies op een toegankelijke manier. We richten de aandacht op wat nodig waarop de rest zich vanzelf zal aandienen. Er is ruimte om jezelf volledig los te laten en samen op zoek te gaan naar de antwoorden. Dit brengt soms een een traan met zich mee maar we blijven altijd lachen. Het leven is al serieus genoeg dus we moeten onszelf leren om het soms niet al te serieus te nemen.

Mijn mindfulness oefeningen online vanuit Hardenberg

Heb je behoefte aan een Life Coach, maar wil je niet direct face-to-face contact? Bij mij is het mogelijk om oefeningen online te doen. Ik zal je dan in je thuisomgeving in Hardenberg e-mailcoaching geven. Stuur je verhaal op en geef aan mij door wat je dwarszit. In mijn taak als Life Coach lees ik je verhaal aandachtig en stel jou vervolgens de juiste vragen en geef passende oefeningen. Op deze online manier creëer je eigen zelfhulpboek.

Mijn opleiding als Life Coach

Ik ben Hannie Warmelink, afgestudeerd Life Coach aan het Atma Instituut in Amersfoort. Tevens heb ik diploma’s als kindercoach, mental coach, e-mailcoaching, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en Mental Analyst behaald. Ook heb ik verschillende verdiepingscursussen gevolgd.

 

Ik vind het belangrijk dat je zonder oordeel naar jezelf leert kijken. Als Life Coach wil ik graag rust en veiligheid creëren. Ik luister ook met mijn hart, want alleen dan kunnen we het meest bereiken. Maak snel een afspraak vanuit Hardenberg.

Life coach en mindfulness Hardenberg

Neem contact op voor meer mindfulness in Hardenberg

Heb je ook behoefte aan een mindfulness cursus of mindfulness training? Of wil je mindfulness oefeningen online volgen? Ik sta graag voor je klaar als Life Coach. Neem direct contact met me op via 06-30650069 en hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Hardenberg.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT