• Slider 1

Life coach en mindfulness Dedemsvaart

Schakel Re-spect Coaching in voor mindfulness in Dedemsvaart

Wanneer je in Dedemsvaart woont en je meer balans in je leven wenst, ben je bij Re-spect Coaching aan het juiste adres. Met behulp van een mindfulness cursus zorg je ervoor dat je meer mindfulness in je leven brengt. Ik zal je als Life Coach helemaal begeleiden door het hele traject. Wens je meer te weten te komen over mijn aanpak? Lees dan verder of neem telefonisch contact op via 06-30650069. Natuurlijk kun je je ook direct inschrijven voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of persoonlijke mindfulness oefeningen online in Dedemsvaart.

Een mindfulness training is voor iedereen

Een mindfulness training of cursus bij Re-spect is voor iedereen. Het helpt mensen die weer meer van het leven willen genieten en weer lekker in hun vel willen zitten. Tevens kan het je helpen wanneer je de relatie met jezelf en de mensen om je heen wilt verbeteren. Ga je een cursus of training bij mij volgen? Dan help ik bij het beantwoorden van je vragen en geef ik je nieuw inzichten. Dit alles gaat gepaard met veel humor, want alleen op die manier bereiken we het beste resultaat. Zoek snel contact wanneer je meer wilt weten over een mindfulness training of cursus in Dedemsvaart.

Hoe werkt het?

Je gaat op zoek naar de manier waarop jij de dingen doet, en wat die manier oplevert voor jou. Je kijkt dus letterlijk naar de dingen waar jij last van hebt en samen ontleden we dan jouw manier van handelen. Vervolgens gaan we in kleine stapjes, (of grote stappen, al naar gelang jij kunt en wilt) aan de slag om jouw patronen te doorbreken. Je merkt direct verandering waardoor de motivatie om door te gaan vaak erg groot is. Het is een kort traject waarbij je duidelijke doelen hebt.

Life coach en mindfulness Dedemsvaart

Mindfulness oefeningen online doen in Dedemsvaart

Niet iedereen heeft direct behoefte aan face-to-face contact bij een cursus. Daarom kun je mijn hulp als Life Coach ook inschakelen in de vorm van e-mailcoaching. Via deze methode laat ik je verschillende oefeningen online uitvoeren. Wil je ook e-mailcoaching? Dan kun je je verhaal en je problemen naar mij mailen. Ik lees je verhaal met veel aandacht en zal je verschillende vragen stellen. Tevens geef ik thuis verschillende oefeningen. Op deze manier kun jij je eigen online zelfhulpboek in Dedemsvaart ontwikkelen.

Mijn werk en achtergrond als Life Coach

Ik ben Hannie Warmelink, eigenaar van Re-spect Coaching. Bij het Atma Instituut in Amersfoort ben ik afgestudeerd als Life Coach. Vervolgens heb ik ook diploma’s gehaald als kindercoach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) en mental coach. Om mijn kennis verder uit te breiden heb ik ook verschillende verdiepingscursussen gevolgd. Schrijf je ook in voor een cursus en leer zonder oordeel naar jezelf kijken. Ik luister graag met mijn hart. Met veel rust en veiligheid creëer ik een fijne omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Kies voor meer mindfulness, bel of mail vanuit Dedemsvaart

Wens je in Dedemsvaart een mindfulness cursus of mindfulness training te volgen? Of wil je thuis mindfulness oefeningen online volgen? Neem contact met mij op en schakel mij in als Life Coach. Bel naar 06-30650069 of mail via hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Dedemsvaart.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT