• Slider 1

Life coach en mindfulness Damsholte

Een mindfulness cursus volgen in Dalmsholte

Heb jij behoefte aan meer balans in jouw leven in Dalmsholte? Kies dan voor een cursus in mindfulness. Als jouw persoonlijke Life Coach begeleid ik je graag. Ik help jou te ontdekken wat belangrijk voor je is. Vind ook de antwoorden die jou helpen in het hier en nu te leven. Bel naar 06-30650069 bij interesse in mijn mindfulness cursus, mijn mindfulness training of voor persoonlijke mindfulness oefeningen die je online ontvangt in Dalmsholte.

Wanneer een mindfulness training uitkomst biedt

Een training waardoor je mindful in het leven komt te staan, is voor allerhande doelen en iedereen geschikt. Beter in je vel zitten, kunnen genieten van het leven of je relatie met jezelf of anderen in Dalmsholte verbeteren. Deze training biedt jou op ontspannen en vrolijke wijze antwoorden en inzichten. Mijn training is voorzien van een passende knipoog. Neem jezelf vooral niet te serieus, dan wordt mindfulness ook geen zweverig gedoe. Ik gebruik graag humor en geduld, want dit zijn de kamelen die jou door elke woestijn helpen!

Bij welke issues kan Lifecoaching helpen?

Training en coaching wordt voor diverse issues worden ingezet. Heb je het gevoel dat je;

 • vaak onrustig bent
 • het idee hebt dat je niet meer op de juiste plek zit
 • of je relatie nog wel de juiste is
 • je wilt meer van het hier en nu genieten
 • je onverwerkt verdriet hebt en hier moeilijk mee kan omgaan
 • je gedachten alle kanten op razen en je er last van hebt

dan kan Lifecoaching uitkomst bieden om hiermee om te gaan en jezelf weer te herontdekken!

Persoonlijke mindfulness oefeningen zijn ook online te ontvangen

Wil jij wel je verhaal kwijt, maar vind je het lastig dit face-to-face te doen? Dat begrijp ik volkomen. Daarom bied ik als Life Coach ook online e-mailcoaching aan. Stuur mij vanuit Dalmsholte een e-mail met daarin beschreven waar je mee zit. Zo kan ik passende en persoonlijke oefeningen online met je delen. Bovendien werkt het opschrijven van je verhaal al zeer verhelderend, analyserend en kalmerend. Als professionele Life Coach ga ik uiteraard discreet en zorgvuldig met jouw verhaal, oefeningen, online gegevens en zelfgecreëerde individuele naslagwerk om.

Meer informatie over mijn aanpak als Life Coach

Vanuit het Atma instituut in Amersfoort ben ik, Hannie Warmelink, opgeleid als Life Coach. Daarnaast bezit ik de diploma’s voor mental coach, kindercoach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness based cognitive therapy) e-mailcoaching en Mental Analyst en heb ik verdiepingscursussen op verschillende gebieden gevolgd.

 

Ik stel voor iedereen als doel eerlijk en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Omdat ik luister met mijn hart, creëer ik veiligheid en vertrouwen voor jou om je open te stellen. Schakel mij ook in als jouw persoonlijke Life Coach in Dalmsholte.

Life coach en mindfulness Dalmsholte

Volg ook een training of cursus mindfulness in Dalmsholte

Volg ook een mindfulness cursus of mindfulness training bij mij in Dalmsholte. Of schakel mij in als online Life Coach en ik help je aan persoonlijke mindfulness oefeningen. Je bereikt mij telefonisch via 06-30650069. Een mail sturen mag naar hannie@re-spectcoaching.nl. Ik zie je graag tegemoet in Dalmsholte.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

 • Afspraak op korte termijn
 • Brede kennis en ervaring
 • Bekwaam en betrouwbaar
 • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


  Volg ons op socialmedia

  Logo Nobco

  BEL DIRECT