• Slider 1

Life coach en mindfulness Dalfsen

Voor een prettige mindfulness cursus nabij Dalfsen

Voor een training in mindfulness nabij Dalfsen ben je bij Re-spect coaching aan het juiste adres. Als Life Coach help ik je graag de antwoorden te vinden die je helpen om in het hier en nu te leven. Bel 06-30650069 als je behoefte hebt aan een mindfulness cursus of training. Of kies ervoor persoonlijke mindfulness oefeningen online te ontvangen in Dalfsen.

Redenen voor een mindfulness training

Er zijn verschillende redenen om een training voor een mindful leven te volgen. Wat is het dat jij wilt bereiken? Wil je beter in je vel komen te zitten? Meer genieten van het leven? Ontdekken wat jouw missie is? Met behulp van een training ontdek je antwoorden en inzichten. Ik geef mijn training op een ontspannen, vrolijke wijze en met een knipoog. Neem jezelf niet al te serieus. Onthoud: humor en geduld zijn de kamelen die jou door elke woestijn helpen!

Vraag mindfulness oefeningen online bij me op

Wil jij je verhaal graag kwijt, maar vind je het lastig dit face-to-face te doen? In dat geval ben ik graag jouw online Life Coach. Ik bied e-mailcoaching aan. Mail mij vanuit Dalfsen jouw verhaal. Naar aanleiding daarvan stuur ik je persoonlijke oefeningen online toe. Bovendien werkt het opschrijven van je verhaal al zeer verhelderend. Daarnaast vormt jouw verhaal, inclusief de oefeningen die je online van mij als jouw professionele Life Coach ontvangt, een mooi naslagwerk.

Life coach en mindfulness Dalfsen

Hoe werkt het en waar kan je me bij helpen?

De Mindful Analysis verloopt via het internet, via email waar je direct mee kunt beginnen zonder wachttijden. Als professionele Mindful Analyst kan ik je begeleiden op diverse gebieden waar je als persoon in het leven tegenaan kan lopen. Je kan hierbij denken aan onderwerpen zoals. depressieve gevoelens, angst, burnouts, rouwverwerking, communicatie en relaties, gezondheid en diverse psychische klachten.

Meer informatie over jouw Life Coach

Ik, Hannie Warmelink, luister met mijn hart naar jouw verhaal. Hierdoor creëer ik een veilige en vertrouwde omgeving voor jou dichtbij Dalfsen. Ik heb bij het Atma instituut in Amersfoort de opleiding voor Life Coach gevolgd. Ik bezit de diploma’s en certificaten voor mental coach, kindercoach, e-mailcoaching, NLP practioner, Civas MBCT diploma, (mindfulness based cognitive therapy) en Mental Analyst en ik heb workshops gevolgd op het gebied van familieopstellingen. Als Life Coach help ik je om eerlijker en minder oordelend naar jezelf te kijken waardoor je meer in balans komt.

Toe aan een cursus of training mindfulness nabij Dalfsen?

Ontdek ook hoe een mindfulness cursus of training jouw leven in Dalfsen kan verrijken. Of schakel mij in als online Life Coach. Ik lever jou persoonlijke mindfulness oefeningen. Bel 06-30650069, mail naar hannie@re-spectcoaching.nl en start nu om je leven in Dalfsen en omgeving beter in balans brengen.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT