• Slider 1

Life coach en mindfulness Almelo

Schakel Re-spect Coaching in voor mindfulness in Almelo

Heb je in Almelo behoefte aan een professionele Life Coach? Schakel dan Re-spect Coaching in. Ik wil meer mindfulness in je leven brengen, met behulp van een mindfulness cursus. Mijn taak als Life Coach is om jou te begeleiden gedurende het hele proces. Wil je meer te weten komen over mijn aanpak? Neem dan telefonisch contact op via 06-30650069. Je kunt ook direct een afspraak maken voor een mindfulness cursus, een mindfulness training of persoonlijke mindfulness oefeningen online in Almelo.

Een mindfulness training voor iedereen

Iedereen kan baat hebben bij een mindfulness training of cursus. Het zorgt ervoor dat jij weer lekker in je vel zit en weer van het leven kunt genieten. Tevens kan het je helpen om je relatie met jezelf en anderen in je omgeving te verbeteren. Wanneer je je inschrijft voor een cursus of training bij mij, wil ik graag al je vragen beantwoorden en je nieuwe inzichten bezorgen. Tijdens de trainingen zullen we onszelf niet te serieus nemen. Hiermee kunnen we het beste resultaat bereiken. Maak snel een afspraak vanuit Almelo voor een fijne mindfulness training of cursus.

Wat kun je verwachten tijdens het traject?

Een coachingstraject werkt het best als jij je op je gemak voelt! We starten met een kennismakingsgesprek om elkaar wat beter te leren kennen waarop je zelf kan kiezen om een vervolgafspraak te maken. Nadat er een vervolgafspraak is gemaakt zullen we een uitgebreid gesprek hebben waar jouw gevoel, verlangens en doelen centraal staan. Op basis daarvan maken we duidelijke afspraken en adviseer ik het aantal sessies.

We starten met het traject wat plaats vind in mijn praktijkruimte of in de natuur waar we de natuur als inspiratiebron gebruiken. Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan kan ik verschillende technieken toepassen. Samen kijken we wat er nodig is en het best bij jou past! Daarnaast kan ik je vragen om bepaalde dingen thuis te oefenen of uit te werken voor de volgende sessie. Dit uiteraard in overleg en is altijd vrijblijvend.

Mindfulness oefeningen online uitvoeren in Almelo

Face-to-face contact is niet perse noodzakelijk tijdens een cursus. Daarom kun je als Life Coach ook e-mailcoaching aanbieden. We zullen dan verschillende oefeningen online uitvoeren. Wanneer je behoefte hebt aan e-mailcoaching, kun je mij je verhaal en problemen mailen. Ik zal deze dan uitgebreid en aandachtig doorlezen. Vervolgens stel ik verschillende vragen en geef je passende opdrachten die je thuis kunt uitvoeren. Neem snel contact op vanuit Almelo voor persoonlijke e-mailcoaching.

Life coach en mindfulness Almelo

Mijn werk en achtergrond als Life Coach

Eigenaar van Re-spect Coaching is Hannie Warmelink. Als Life Coach ben ik afgestudeerd bij het Atma Instituut in Amersfoort. Vervolgens ben ik verder opgeleid tot mental coach, NLP practioner, Civas MBCT (mindfulness bases cognitive therapy) en kindercoach. Tevens heb ik verschillende verdiepingscursussen gevolgd. Met behulp van mijn cursussen wil ik je leren om zonder oordeel naar jezelf te kijken. Om rust en veiligheid te creëren luister ik met mijn hart. Zo ontstaat er een fijne omgeving waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Kies voor mindfulness, bel of mail vanuit Almelo

Volg in Almelo ook een mindfulness cursus of mindfulness training. Of volg thuis mindfulness oefeningen online. Ik wil je graag helpen als Life Coach. Bel via 06-30650069 of mail via hannie@re-spectcoaching.nl vanuit Almelo.


Hannie Warmelink
Re-spect coaching

  • Afspraak op korte termijn
  • Brede kennis en ervaring
  • Bekwaam en betrouwbaar
  • Vrijblijvend kennis maken

Contact stel je vraag?


    Volg ons op socialmedia

    Logo Nobco

    BEL DIRECT